sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: AEK Larnaka – Partizan

Danas nas očekuje susret kvalifikacija za Ligu Evrope, a od 18 časova na Kipru, sastaju se AEK i ekipa Partizana.

Ekipa AEK Larnake igrala je kao drugoplasirani tim prošle sezone kvalifikacije za Ligu šampiona, ali im se na tok putu isprečio danski Midtjiland pa su posle dva nerešena meča 1:1, ispali posle penala. Tim je saatavljen od iskusnih internacionalaca, mahom iz Španije, pamje u timu i doskorašnji kapiten Osasune – Sanjurjo koji igra u veznom redu, potom desni bek Ismaek Casas, nekadašnji omladinski reprezentativac Španije, napadač Bruno Gama stigao je iz Arisa, dok je veliko pojačanje u napadu Rafa Lopez iz Legije, dok su na poziciji golmama dovedeni Pirić iz Goztepea i Gordić iz Crvene Zvezde. Uz dosta starosedelaca, Milićević, Rosales, Tomović, Gjurcso i ostali, tim deluje kao prava mala legija stranaca.

Što se tiče Partizana, možda i najlošiji start sezone mnogo godina unazad, pobeda u prvom kolu na Javorom 4:0 nije nagoveštavala takav rasplet, ali remi sa Radničkim 3:3, potom i TSC-om 0:0 uz poraz od Novog Pazara, upalili su sve alarme u crno-belom taboru. Atmosfera je loša, sportski direktor je ponovo podneo ostavku pa se čeka na neki pozitivan trenutak, a svi se u klubu nadaju da će on doću u evro takmičenju. Ono što može da raduje je činjenica da je u timu ponovo desni bek Filipović, kao i Ljuba Fejsa, ali i novo pojačanje Pavlović u napadu tima.

Za danas nema Pantića i Jovića.

Mišljenje: Domaći tim je protiv danaca pokazao čvrstinu i jako dobru defanzivnu igru, a na trenutke i solidnu igru u polju, Partizan deluje poljuljano i danas će sve osim poraza biti jako dobar rezultat pa se opredeljujemo za igru X prvo poluvreme po kvoti 2,05

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje