petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Partizan čeka na poraženog iz duela Danaca i Kiprana

Fudbaleri Partizana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv poražene ekipe iz duela 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između danskog Mitjilanda i kiparskog AEK-a iz Larnake, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Pobednik dvomeča izboriće plasman u plej-of Lige Evrope, ali i osigurati mesto u grupnoj fazi Lige konferencija, dok će poraženi morati u plej-of trećeg po rangu evropskog takmičenja.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu su 4. i 11. avgusta, a crno-beli će gostovati u prvom meču.

Prve utiske posle izvučenog para izneo je šef stručnog štaba FK Partizan – Ilija Stolica:
U ovoj fazi takmičenja u Evropi nema lakih protivnika.To su stvari za koje se spremamo, bez obzira ko je protivnik, a znamo da on dolazi iz staze šampiona, te da je logična stvar da se se spremamo na isti način“, ističe i dodaje:
Svaki protivnik je težak. Ne znamo još konkretno ko će to biti, osim iz kog će biti para.Svaki par je jednako ozbiljan. To su sve iskusni rosteri, sa velikim brojem internacionalaca i reprezentativaca, dolaze iz staze šampiona. I kao što sam rekao, nema lakih protivnika i spremamo se podjednako za sve“, podvlači Stolica.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje