ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Konferencija: Fenerbahce – Ludogorets

➡️ Lige Konferencija
🇹🇷 18:45 Fenerbahce – Ludogorets na manji ulog DI1+&2+ (1.60)

Fenerbahce u ovom trenutku izgleda nezaustavljivo. Na odigranih 17 takmičarski utakmica, ostvarili su 17 pobeda. Zaistaz impresivan učinak. Što se tiče statistike kod kuće, na 9 odigranih utakmica postigli su ukupno 34 golova, što je u proseku nešto manje od 4 gola po meču. Tačnije 3.7 golova. Pobedom u ovom meču bili bi jednom nogom u nokaut fazu.

Na drugoj strani, Ludogorets je dotakao dno u poslednjoj evropskoj utakmici. Izgubili su od Danakog Nordsjaellenda ubedljivim rezultatom 7:1. Ove sezone kao gosti nrmaju zapanjujuću statistiku. Na 5 odigranih utakmica, prikupili su skromnih 10 bodova. Kada su u pitanju gostovanja u evropskim takmičenjima uključujući i kvalifikacione utakmice, na 5 odigranih gostovanja, ostvarili su samo 1 pobedu (4 poraza).

Samim tim jasano je zašto je turski tim veliki favorit večeras. S obzirom na odlične partije Fenera na domaćem terenu ove sezone i puno postignutih golova, dok na drugoj strani Ludogorets se baš i ne snalazi na gostovanjima po evropi. Igramo tip DI1+&2+ (domaćin u I poluvremenu 1+ & 2+ na celoj utakmici). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje