ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liverpool: Menadžer traži podršku uprave kluba

Liverpul se priprema za važno leto koje će definisati u kojem smeru ide klub. Menadžer tima, Jirgen Klop, smatra da sredstva raspoloživa za predstojeći prelazni rok moraju biti pozamašna, nezavisno od plasmana ekipe u Ligu šampiona sledeće sezone.

Sigurno neće pomoći ako se ne kvalifikujemo. Novac uvek ima uticaj, ali ne bi trebalo da ima veliki. Ovo leto, bez sumnje moramo da budemo aktivni na tržištu. Žao mi je ako ne mogu da garantujem Ligu šampiona u ovom momentu, ali ćemo se boriti do kraja.“ rekao je Nemac.

Ubedljiv poraz od Reala u prvoj utakmici osmine finala (2:5) je pokazao sve slabosti trenutnog sastava. Većinski vlasnik, Džon Henri, je siguran da će novi investitor ući u klub i obezbediti sredstva kojim bi se roster značajno ojačao.

Moj posao je da kažem vlasnicima šta nam treba, sa sportskog aspekta. Pet godina u nizu se takmičimo u Ligi šampiona, učestvovali smo u tri finala, to su velike svote novca. Ipak, oko nas imamo nekoliko klubova koji su ubrzali svoj proces trošenja.“ smatra Klop.

Način formiranja nove ekipa, bi trebao pratiti sve što su radili prethodnih godina.

Ovaj tim je osnova svega što radimo i uvek će to biti. Čak iako ljudi sada stalno govore „on treba da ide, ovaj može da ide“. Bože moj, smirite se. Pogledajte Jutjub video i pomislite koliko je taj igrač uradio za ovaj klub. To ne znači da bismo trebali da budemo zahvalni do kraja života, ali taj faktor još uvek postoji.“ kazao je 55-godišnjak iz Štutgarta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje