ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Remsi – Njujork Džajantsi – Najava meča

Sofi Stadion na koji je potrošeno čak 5 milijardi dolara biće poprište duela između domaćih Los Anđeles Remsa i Njujork Džajantsa. Kladionice su apsolutnu prednost dali Remsima sa kvotom 1,15 i hendikepom od 13,5 poena. Margina na poene iznosi 48,5 poena.

Los Anđeles Remsi su nakon tri odigrana kola na skoru 2:1. Veoma lako je to moglo da bude i maksimalnih 3:0, ali sudije su umešale prste kod nekih odluka u ključnim trenucima meča protiv Bafalo Bilsa, te su Remsi na kraju izašli kao poraženi iz tog meča.

Mora se reći da su Rems iznenadili svojom dobrom igrom. Ovaj tim je ušao u jednu potpuno novu eru. Dobili su nov stadion, nov logo, mnogo igrača u timu je promenjeno, ali to nije mnogo poremetilo Remse. Šta više, čini se da ih je ova situacija sjedinila i zaista izgledaju sjajno na terenu. Džered Gof za sada opravdava novac koji je uložen od njega, odbrana predvođena Aronom Donaldom i Džejlenom Remzijem radi pravi posao. Remsi su u prva dva kola pobedili ekipe poput Dalasa i Filadelfije, a nesrećno su poraženi od Bilsa iako su realno to trebali da dobiju.

Što se Džajantsa tiče još jedna tužna i ružna sezona je pred njima. Ni dolazak Džoa Džadža nije promenio stvari u redovima Džajantsa. Kvoterbek Danijel Džouns je i dalje možda najveći problem ovog tima, a takođe i ofanzivna linija se muči. Jedina svetla tačka jeste odbrana koja je na mnogo višem nivou u odnosu na prethodnu sezonu, ali džaba sve kad to napad ne može da isprati. Džajantsi su poraženi od Pitsburga, Čikaga i San Franciska. U prva dva meča su donekle bili u igri, u totalnom egalu, ali su na kraju poraženi. Protiv San Franciska nisu imali šta da traže.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ovde su Remsi bolji u svakom segmentu igre. Sve će poći od sjajne odbrane Remsa koja će demolirati ofanzivnu liniju protivnika. Kvoterbek Džajantsa Danijel Džouns je u prva tri kola sekovan devet puta, ali i pored toga je bilo dosta siutacija u kojima nije imao vremena da baci loptu. Treba istaći da Džajantsi imaju novog trkača Devoneta Frimena koji je došao kao zamena za Sakuona Barklija koji je pokidao prednje ukrštene ligamente. I njemu će trebati malo vremena da se pronađe u novom timu, a Džajantsi nemaju mnogo vremena. Džajantsi osim te odbrane koja je samo solidna prosto nema čime da zapreti Remsima, koji izgledaju sjajno na startu nove sezone.

Napad Remsa je mnogo bolji, mnogo produktivniji. Odbrana je mnogo bolja i kada se sve sabere i oduzme sve osim ubedljive i sigurne pobeda Remsa bi bilo veliko iznenađenje. Za ovu utakmicu imate dve opcije, pa birajte šta vam se više svidi.

Opcija 1: Hendikep pobeda Remsa -13,5
Opcija 2: Remsi više od 30,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje