petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

LOS ANGELES CHARGERS – OAKALAND RAIDERS – NAJAVA MEČA

Los Angeles Chargersi i Oakland Raidersi odigraće divizijski derbi zapadne divizije AFC-a. U neka srećnija vremena ovo je bio pravi derbi, ali u ovom trenutku oba tima prosto jedva čekaju da se sezona završi, jer su i jedni i drugi daleko od play offa.

Los Angeles Chargers:

Uz Cleveland Brownse Chargersi su najveće razočaranje ove sezone. Ovaj tim je prošle sezone protutnjao kroz diviziju i celu konferenciju i stigao do polufinala konferencije. Taj tim je ostao bukvalno isti, ali Chargersi ove sezone imaju samo pet pobeda i nešto mora da se menja.

Najveći problem je bez ikakve sumnje kvoterbek tima Philipp Rivers. Rivers je ove sezone bez ikakve sumnje bio najgori igrač ovog tima i na konto njegove loše igre Chargersi su se mučili.

Odbrana je svakako jači deo tima, ali bez dobrog napada nema rezultata.


Oakland Raidersi:

Za Raiderse se može reći da su odigrali od sjaja do očaja ovu sezonu. U jednom trenutku su bili legitiman kandidat za play of koji je imao sve u svojim rukama. Ipak, povrede, neki loši rezultati su uticali da Raidersi totalno potonu i vrate se u realnost.

Ovo je mlad i perspektivan tim koji će tek za 2-3 godine dostći svoj zenit. Od sledeće godine će biti u Las Vegasu i jasno je kao dan da su oni još odavno mislima tamo.

U svim segmentima igre su dosta palo što je jasan znak da jedva čekaju da se sezona završi.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Chargersi imaju zaista dobru odbranu i mi igramo na to. Njihov napad ima velikih problema u crvenoj zoni, a statistika kaže da su preko 20 poena išli samo tri puta u poslednjih 10 utakmica.

Sa druge strane i Oakland ništa nije bolji. Odbrana je dobrano popustila, a šta tek reći za napad koji je na poslednjih 5 utakmica redom postizao 17, 3, 9, 21 i 16. Oakland je igrao protiv Bengalsa, Jetsa, Chiefsa, Titansa i Jaguarsa. Apsolutno katastrofalna izdanja ovog tima i ništa se tu neće promeniti, jer ima dosta povređenih i rovitih igrača.

Ovo je utakmica koji ni jedni ni drugi ne žele da igraju. Postoji velika mogućnost da će barem jedan tim imati problema u napadu i to će doprineti da dođe under.

Under poeni na postavljenu marginu su došli na 4 od poslednjih 5 utakmica ovih rivala.

Predlog za klađenje: Manje od 45,5 poena 1,85


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje