petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Loše vesti za moskovsku Lokomotivu!

Porazom od ekipe Šerifa u okviru 4. kola Lige Evrope (1:2), moskovska Lokomotiva došla je u veoma tešku poziciju pošto se sada nalaze tek na 3. poziciji sa 5 prikupljenih bodova. Iako je ruski predstavnik uspeo već na samom uvodu utakmice da postigne pogodak preko Farfana, preciznost Badibange i Brezoveca sa druge strane odlučila je na koju stranu će otići bodovi.

Pored teškog poraza od moldavskog prvaka, ekipa iz ruske prestonice zasigurno ima još problema, pošto su tokom tog meča povrede zaradili prvi golman Giljerme Marinato i napadač Eder, koji je na Čerkizovo stigao tek ovog leta.

Kako prenose ruski mediji, brazilsko-ruski golman Giljerme (20n/-14g) je tokom prve polovine meča sa Šerifom zaradio ozbiljan udarac te je teren napustio u 33. minutu nakon čega mu je dijagnostifikovan prekid površinskih mišića butine. Prema prvim informacijama, brazilski golman će propustiti moskovski derbi sa ekipom CSKA koji se igra za 2 dana, dok se za ostale utakmice još postavlja znak pitanja.

Portugalski centralni napadač Eder (11n/2g/1a), koji se proslavio pobedonosnim golom u finalu Evropskog Prvenstva 2016. godine, je ubrzo nakon ulaska na teren tokom drugog poluvremena zaradio ozbiljnu povredu butnog mišića, ali je ipak bio primoran da odigra do poslednjeg sudijskog zvižduka. Prema rečima glavnog trenera “Lokosa“, i kod ovog igrača praktično ne postoje šanse da upiše nastup na moskovskom derbiju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje