utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

LŠ: Guradiola pred duel Citya i Reala

Fudbaleri Manchester Citya i Real Madrida će u utorak od 21:00 na „Etihadu“ odigrati prvi meč polufinala Lige šampiona.

City je prošle godine prvi put pod vođstvom Pepa Guardiole stigao do finala, ali je titula ostala san. Španac je na „Etihad“ došao sa ciljem da ekipi donese evropsku titulu i siguran je da će u tome uspeti.

Što se mene lično tiče, moji ciljevi nikada neće biti zaokruženi jer uvek imam drugi san da dosanjam. U klubu odlučujemo zajedno – da li je nešto bilo dobro, loše i da li su ciljevi ispunjeni. Ako ne, idemo ponovo. Možda će tu biti neki drugi igrači, ali druge stvari se ne menjaju. Radimo najbolje što možemo, dajemo timu odgovore koji su potrebni. Imamo motiv, možemo da pobedimo rivala kakav je Real ako se držimo zajedno“, rekao je na današnjoj konferenciji Gvardiola.

City je u nokaut fazi eliminisao Sporting iz Lisabona i Atletiko Madrid.

U grupi smo pobedili u svim utakmicama, zadovoljan sam. Ali, sada smo tu da budemo fokusirani samo na meč sa Realom. Ali, neću reći da sezona nije bila dobra ako se ne plasiramo u finale. Veoma poštujem i moje igrače i rivala“, dodao je menadžer Građana.

Na putu do finala čeka ih najteži mogući protivnik.

Realnost je takva da smo tu već 10 godina, da se borimo u Ligi šampiona. Uvek je dobar osećaj kada se nađeš među najboljim klubovima. Moramo da odigramo 2 odlična meča i mislim da mi to možemo. Ne treba ni da ponavljam koliko poštujemo Real. Neću da kažem da ne bi bilo lepo da se nađemo u finalu kao Real, kao Bayern, kao Liverpul i da pobedimo kao što su to činili oni. Ali isto tako ne potcenjujem ni značaj toga što smo stigli do ova dva meča, nikada“, rekao je Gvardiola.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje