petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Majstorija napadača Češke, poraz Škotske! (VIDEO)

U Glasgovu je odigran susret grupe D, u kojem su se sastale selekcije domaćina Škotske i Češke Republike, meč je završen pobedom Češke Republike 2:0, golovima Patrika Schicka.

Prvu šansu na meču imao je upravo pomenuti Schick, ali je golman Maršal sjajno odbranio i poslao loptu u korner, posle samo dva minuta, videli smo odličnu šansu na drugoj strani, za napadača Škotske – Dyks-a, ali je on šutira malo pored leve stative. Usledila je jako dobra šansa za Robertsona i odlična odbrana golmana Češke – Vaclika u 32. minutu. Do gola je Češka stigla u 40. minutu posle velike incijative i nekoliko centaršuteva, dobar centaršut uputio je fudbaler Vest Hema – Coufal, a gol glavom je u postigao Schick, pogotkom u malu mrežu.

https://www.youtube.com/watch?v=e8aBmS34oQY

U drugom delu igre videli smo takođe zanimljiv meč i dve promašene šanse Schika i Daride u 46. i 47. minutu igre, da bi već u 49.minutu igrač Škotske – Hendry pogodio prečku gola Češke. Ono što je obeležilo meč desilo se u 52. minutu kada je najbolji igrač meča Patrick Schick postigao gol sa centra terena, sjajnim udarcem i lobom škotskog golmana Maršala. Dyks je propustio još dve šanse za Škote u 62. i 66. minutu i propustio šansu da postane junak Škotske. Do kraja meča videli smo još tri šanse, dve pred golom Češke kada su neprecizni bili Schick i Krmenčik, dok je na drugoj strani Forest posle sjajnog prodora i dva odlična driblinga, uputio loš završni udarac koji je blokiran.

Stanje u grupi D je Engleska i Češka po 3 boda, dok su Hrvatska i Škotska bez bodova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje