ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Mančester se oglasio povodom Grinvuda

Svi ste već sigurno upoznati sa slučajem mladog engleskog fudbalera Mejsona Grinvuda.

Naime u trenutcima kada je igrao najbolji fudbal i nosio Mančester, odjeknula je vest na ostrvu kako je jedna devojka tužila Grinvuda za silovanje.

Naravno, da je to izazvalo veliki skandal, jer je Grinvud na kraju i osuđen za to delo, a sve to je rezultovalo i suspenzijom od strane kluba.

Međutim, godinu dana kasnije, suđenje je ponovljeno i na osnovu novih dokaz, Grinvud je uspeo da dokaže svoju nevinost i oslobođen je optužbi.

Od tad se nagađa šta će se dogoditi sa njegovom fudbalskom karijerom. Prvo se nagađalo da će ga Mančester proslediti negde na pozajmicu, zatim je izašla vest da će biti vraćen u tim, a danas se konačno i sam klub oglasio saopštenjem:

“Nakon povlačenja svih optužbi protiv Mejsona Grinvuda u februaru 2023, Mančester junajted je sproveo detaljnu istragu o optužbama protiv njega.Ovo se odnosi na dokaze i kontekst koji nisu dostupni javnosti, a koje čuli smo od brojnih ljudi koji su direktno uključeni ili poznaju slučaj.Tokom ovog procesa, dobrobit i perspektiva navodne žrtve bili su centralni u istrazi kluba, i mi poštujemo njeno pravo na doživotnu anonimnost.Imamo i obaveze prema Mejsonu kao zaposlenoj i mladoj osobi koja je u klubu od svoje sedme godine, a koja je nedavno postala i otac.Faza utvrđivanja činjenica naše istrage je sada završena k mi smo u završnoj fazi donošenja odluke o Mejsonovoj budućnosti.Suprotno medijskim spekulacijama, ta odluka još nije doneta i trenutno je predmet intenzivnog razmatranja. Odgovornost na kraju leži na glavnom izvršnom direktoru.Kada se donese, odluka će biti saopštena i objašnjena internim i eksternim zainteresovanim stranama.Ovo je bio težak slučaj za sve koji su povezani sa Mančester junajtedom i razumemo jaka mišljenja koja su izazvana na osnovu delimičnih dokaza koja su u javnosti. Molimo za strpljenje dok smo u završnoj fazi ovog dobro promišljenog procesa”

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje