petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Manchester City dobio dve nove filijale!

Fudbalski klub Mančester Siti objavio je danas da je potpisao ugvore o poslovnoj saradnji sa klubovima Atletico Torque, članom druge lige Urugvaja i ekipom Atletico Venezuela koja se takmiči u prvoj ligi Venecuele.

Atletico Torque je član osnovan 2007.godine, a u poslednje dve sezone, ulazio je u top šest timova ove lige. U poslednje vreme postoje uglaganja u klub koja mogu da dovedu do njegovog daljeg razvoja. Predsednik kluba je Luis Bruno, dugo godina član uprave urugvajskog prvoligaša Nacional. Ugovor između Sitija i ovog tima sadrži obavezu ulaganja u klupsku infrastruktur, obuku trenera i rukovodstva kluba, ulaganje u mlade igrače i seniorski tim.

Siti je takođe potpisao ugovor sa prvoligašem iz Venecuele, ekipom Atletico Venezuela, po kom će skauti ova dva tima razmenjivati podatke do kojih su došli u svom radu, uz to saradnja obuhvata i obuku trenera u Mančesteru.

Jedan od glavnih ljudi zaduženih za ove projkte u timu Mančester Sitija, Ferran Soriano je rekao: ,, Zadovoljni smo što smo uspeli da podignemo naše prisustvo u drugim delovima sveta. Investicije u CA Torque omogućava nam da razvijamo našu mrežu u Urugvaju i da razvijamo lokalne talente iz Južne Amerike. Uz to olakšaće i rad naše skauting službe u Južnoj Americi. Takođe sam jako zadovoljan našim partnerstvom sa Atletico Venecuelom, koja će koristiti i jednom i drugom klubu. Saradnja će nam omogućiti da razmenimo znanja, dostignuća i nove ideje, a mi ćemo takođe ovim poslom razivit našu skauting službu na Južnoameričkom kontinentu.“

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje