petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Marko Arnautović: Idemo na Svetsko prvenstvo !!!

Jedan od najboljih pojedinaca današnjeg meča Marko Arnautović izjavio je sledeće:

Na pitanje novinara šta misli o utakmici odgovorio je: Srbija ima fenomenalne igrače, ali mi smo danas bili jači. U prvom povremenu su bili solidni, međutim, mi smo napravili presing i na terenu nije mogla da se razvije srpska igra. Stvorili smo veliki broj šansi. Austrija nije imala šta da izgubi, nismo imali šansu da odemo na Svetsko prvenstvo, ali smo hteli da budemo profesionalci, bili smo grupa i zato smo pobedili.

O zvižducima sa tribina rekao je  : Što se atmosfere tiče bilo je i aplauza i zvužduka i to je normalno. Razumem da su pojedini srpski navijači ljuti što ne igram za “orlove“.

Potom se osvrnuo i na detalj kada iz poštovanja prema Srbiji nije proslavio pogodak : Ne igram za Srbiju, ali to nije moja greška. To je greška drugih ljudi. Svi znaju da volim Srbiju. Cela moja porodica je iz te zemlje. Ja ću u ponedeljak da budem uz Srbiju. Igra kući, ‘Marakana’ će da bude puna i idemo na Svetsko prvenstvo.

Nadamo se da će Markove reči da se obistine. Podsećamo da i pored ovog poraza Srbija još uvek ima sve u svojim rukama. Za direktan odlazak na Svetsko prvenstvo potrebna nam je pobeda u poslednjem kolu protiv Gruzije. Meč će se odigrati u ponedeljak na našem najvećem stadionu.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje