četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Martinagle Sistem – Predlog za klađenje – Četvrtak 4. Maj

19:00 Geteborg – Degerforš 3+ 1,85

Utakmica švedske prve lige u kojoj će snage odmeriti Geteborg i Degerforš. Ovo je utakmica u kojoj se može primeti popularni martinagle sistem sa kojim ste već imali prilike da se susretnete na našem sajtu.

O čemu se radi? Radi se o tome da je Geteborg jedini tim koji posle pet odigranih kola nema utakmicu na kojoj je pala 3+ golova. Šta to znači? To znači da bi baš Geteborg trebao da se juri u martinagle sistemu sa opcijom 3+. Dakle, krene se sa jednim ulogom i ako ne prođe danas, onda se igra sledeće kolo sa uduplanim ulogom u odnosu na prvi korak. Ukoliko ne dođe danas, kvote na golove će biti sve veće i veće, jer je niž duži sa neefikasnim utakmicama. Kada se pogodi, profit će biti zagarantovan.

Naravno, ovo nije igra za one koji se klade haotično. Za ovakvu vrstu klađenja potrebna je solidna banka i naravno disciplina.

Švedski šampionat je poznat kao šampionat za koji se može reći da je efikasan. Geteborg do prethodnog kola nije postigao gol, a s obzriom da mu dolazi tim koji je planiran za donji deo tabele, danas bi možda mogli imati dobar dan. Nije Geteborg tim za donji deo tabele i danas će verujemo svim silama krenuti na gol protivnika.

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje