ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Martinagle Sistem – Predlog za klađenje – Petak 12. Maj

19:00 Odd – Lilestrom 3+ 1,85

Utakmica norveške prve lige u kojoj će snage odmeriti Odd i Lilestrom. Ovo je utakmica u kojoj se može primeti popularni martinagle sistem sa kojim ste već imali prilike da se susretnete na našem sajtu.

O čemu se radi? Radi se o tome da je Odd jedan od timova koji posle pet odigranih kola nema utakmicu na kojoj je pala 3+ golova. Šta to znači? To znači da bi baš Odd trebao da se juri u martinagle sistemu sa opcijom 3+. Dakle, krene se sa jednim ulogom i ako ne prođe danas, onda se igra sledeće kolo sa uduplanim ulogom u odnosu na prvi korak. Ukoliko ne dođe danas, kvote na golove će biti sve veće i veće, jer je niž duži sa neefikasnim utakmicama. Kada se pogodi, profit će biti zagarantovan.

Naravno, ovo nije igra za one koji se klade haotično. Za ovakvu vrstu klađenja potrebna je solidna banka i naravno disciplina.

Norvežani su oduvek važili za efikasnu ligu i ovaj niz Odda neće još dugo potrajati. Zanimljivo, Lilestrom je tim na čijim je mečevima palo najviše golova u ligi (22), pa možda njihov stil prevagne danas.

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje