ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Martinagle sistem – Predlozi za klađenje – Subota 13. Maj


Nastvljamo sa opkladama sa Martinagle sistemom. U ovom članku biće predloženo nekoliko predloga. Neke su nove, a neke stare ekipe koje smo već odigrali.

15:00 Jerv – Fredrikštad 3+ 1,80 / drugi krug

Fredrikštada smo već igrali u prvom krugu pre neki dan i odigrali su mizernu utakmicu bez golova protiv Skeida. Danas dupliramo ulog u odnosu na prvi krug, a ko eventualno nije ispratio može da krene od prvog kruga. Dakle, posle svakog pada ulog se duplira.
Vreme je da Fredrikštad odigra jedan efikasan meč, jer su na poslednja tri bili bez golova, što je za norveške uslove vrlo retko.


15:00 JJK – Hifk 3+ 2,00 / prvi krug

Idemo malo da finske druge lige gde će JJK ugostiti Hifk. Ovde je Hifk tim koji posle pet odigranih kola nema utakmicu sa 3+ golova. Objasnili smo zašto se igra 3+ i koji se sistem koristi. Finci činjenica nisu efikasni kao nekada što su bili, alia ovo je sistemsko klađenje i samo treba biti strpljiv i disciplinovan.


17:00 Ham Kam – Tromso 3+ 2,05 / prvi kurg

Nekim čudom se desilo da Tromso posle pet odigranih kola nema utakmicu sa tri gola. Na ovih pet utakmica palo je isto toliko golova, što je sramno i netipično za njih. Danas igraju protiv Ham Kama na čijim utakmica pada dosta golova i vreme je da se taj niz prekine. Sa Tromsom smo na prvom krugu.


17:00 Sarpsborg – Bran 3+ 1,60 / prvi krug

Poslednji predlog i ponovo Norvežani. Nešto su slabije ušli sa golovima u ovu sezonu, no vremenom će se to menjati. Ubeđeni smo u to. Ovde imamo Sarpsborg koji nema 3+ posle uvodnih pet kola. Kvota na 3+ je nešto manja zta single, a ko želi može da isprati u lajvu i sačeka nekih 5-6 minuta pada kvota naraste do 1,75. Prvi krug takođe.


Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni. Igrate ih na sopstvenu odgovornost, a ko nije upućen u martinagle sistem neka obavezno pročita o čemu se radi u prethodnim najavama.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje