ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Pariz: Predlozi za klađenje – 31. Oktobar

Veoma jak program danas što se tenisa tiče. Ovaj članak je rezervisan za masters u Parizu.

11:00 Fučovič – Zverev 20,5+ 1,70 

Ostalo je još tri mesta koja vode na završni masters u Torino i Zverev se nada da će on biti jedan od tih. U ovom trenutku on je sedmi na toj listi i ove nedelje mu treba dobar turnir. Njegov rival će biti Mađar Marton Fučovič. Bez ikakve sumnje Zverev je bolji igrač, no sklon je oscilacijama i kada dođe pritisak ne snalazi se najbolje.

Treba biti realan i reći da je Zverev pomalo u padu forme, što je i normalno, jer je njegova potrošnja u Aziji bila velika. Zbog toga budite oprezni sa njim, jer od one povrede to nije isti igrač.

Kao što smo rekli, Zverev je bolji igrač, ali Fučovič ima dovoljno iskustva da se ne bi uplašio ovakvog meča. Još jedna zanimljiva stavka, Fučovič u dosadašnjem delu karijere ima čak 135 pobeda u dvorani. S ozbirom na njegov stil igre, iznenađujuć podatak.

Zverev je ove godine 23 puta bio postavljen za nosioca i na 19 turnira je došao barem jedan over u prve tri runde.

12:30 Korda – Hurkač 22,5+ 1,60 

Kakav meč na startu turnira, nestvarno. Korda i Hurkač će odmeriti snage. Hurkač je u ovom trenutku igrač koji igra možda i najbolji tenis. Osvojio je Šangaj i potom očekivano ispao rano u Tokiju, da bi nakon toga igrao finale u Bazelu koje gubi od Feliksa. Igra Poljak dobar tenis, što je u neku ruku i očekivano, jer su ovo uslovi koje on voli.

Hurkač je pod moranjem ako misli da igra u Torinu. Trenutno je deseti na listi, a ispred njega su Fric i Rune. Šanse su sasvim realne, jer pomenuta dvojica ne igraju dobar tenis, posebno Rune.

Ipak, treba pogledati meč i po nama je bolja opcija over. Prosto, ne očekujemo od Hurkača da izgara od samog starta. Sigurno ne nako naporne nedelje u Bazelu. Korda od kada se vratio na teren solidno gura i uz dobre servise ovo bi trebao biti over.

Hurkač je ove godine 20 puta bio nosilac i 18 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

19:30 Safiulin – Alkaras 19,5+ 1,67 

Alkaras se nakon Šangaja vraća na teren. Ko iole prati karijeru mladog Španca sigurno je spazio da su mu forma, a i fokus totalno pali. Od US Opena manje više svi ovi turniri su nebitni. Konkretno, ovaj masters je najgori masters za jurnjavu favorita, jer su svi mislima u Torinu. To stoji i za Alkarasa kojem je verujemo bitniji taj turnir.

Moglo bi ovde biti borbe, jer je Safiulun u poslednje vreme pokazao da može da igra sa najjačima. Pet setova na US Openu protiv Tomija Pola, umalo da uzme titulu Zverevu u Čengduu, Šelton tri seta, a najbitnija stvar je da je ovde već odigrao tri meča i zabeležio tri pobede.

Alkaras sporo ulazi u turnire. Ove godine je 15 puta bio nosilac i 14 puta je došao barem jedan over u prve tri runde kada je on akter meča.

21:00 Nišioka – Rubljov 19,5+ 1,67 

Za kraj je ostao Rubljov čije su ambicije pod velikim znakom pitanja. Rus je prethodne nedelje obezbedio vizu za Torino i ovo može da odigra maksimalno rasterećeno. U dosadašnjem delu karijere, Rubljov ima pet nastupa u Parizu i nikada nije išao dalje od treće runde, s tim što je uvek bio nosilac na turnirima, pa je prvu rundu preskakao.

Mana što se overa tiče jeste Nišioka koji nema tako dobar servis, ali zbog svoje fizičke spreme i niskog težišta može da vraća bombe i time drži egal barem neko vreme.

Rubljov je ove godine bio 23 puta bio nosilac i 20 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje