subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Rim: Elina Svitolina – Marketa Vondruošova – Najava meča

U četvrtfinalu ženskog dela turnira u Rimu snage će odmeriti Ukrajinka Elina Svotilina i Čehinja Marketa Vondruošova. Kladionice favorizuju Svitolinu sa kvotom 1,45 i mi se slažemo sa takvom postavko kvota. Šta više, Svitolina je po nama još veći favorit, a u sledećih par rečenica će te videti i zbog čega.

Organizatori nisu ispali fer prema Vondruošovoj, jer je Čehinja juče igrala poslednji meč koji je trajao preko dva sata, a danas su je stavili relativno rano. Ako gledamo tačno u minut, izgleda Vondruošova neće imati ni 24 sata da se potpuno oporavi i spremi za ovaj meč, a verujte da joj je to i te kako potrebno.

Juče je Vondruošova igrala jako težak meč protiv Polone Hercog i bila je na rubu poraza. Verujemo da ni sama ne zna kako je pobedila, ali tako je kako. Poeni su bili baš dugački, svaki poen je bio drama za sebe, a gemovima i setovima da ne pričamo. Velika potrošnja na fizičkom, ali i emotivnom planu, jer su na tom meču sevale varnice posle svakog dobijenog, ili izgubljenog poena.

Svitolina je sa druge strane u Rim došla potpuno sveža i odmorna, jer nije igrala nijedan turnir od početka pandemije. Ukrajinka je bez većih problema pobedila Pavljučenkovu i Kuznjecovu i zaista ima lepu priliku za plasman u polufinale. Turnir u Rimu je jedan od dražih za Svitolinu, jer je 2017. i 2018. osvajala ovaj turnir.

Sve je na strani Svitoline, a na njoj je da to iskoristi i zabeleži još jednu pobedu.

Predlog za klađenje: Hendikep gemovi Svitolina -3,5 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je prezeta sa: https://www.wtatennis.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje