petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Sinsinati – Najava mečeva

17:00 Bublik – Điron

Ovde imamo Bublika za veliko favorita, ali imamo i veliko ALI. Ako se malo dublje proanalizira ovaj meč dolazi se do toga da se ovo treba izbeći, ili igrati neku opciju na Đirona u vidu kontrahendikepa.

Bublik je napredovao to nema spora. I dalje je on igrač koji neće nikada napraviti nešto veliko, ali ako pogledamo njegove rezultate u prethodnih par meseci vidimo da nema velikih kikseva. Kada gubi gubi od top igrača i za to nema zamerke.

No, ono što je zanimljivo jesu njegove brojke na mastersima. U dosadašnjem delu karijere Bublik protiv igrača koji su u top 100 na mastersima na betonu ima 16 mečeva i skor 7:9. U glavnom žrebu ima samo 10 mečeva skromnih 4:6. Set je gubio u sedam od pomenutih deset mečeva.

Sa druge strane je Điron, domaći teniser. U glavnom žrebu na mastersima na betonu ima 12 mečeva i skor 7:5. Protiv top 50 igrača ima 8 mečeva i skor 4:4. Set je uzeo u 5/8 mečeva, a u 5/8 mečeva je dolazio over na marginu 21,5.

Bublik igra savim korektno, ali opet 1,50 na njega je prava lutrija. Điron je relativno mirno prošao kroz kvalifikacije i ovde bi moglo biti svega.


17:00 Grigor Dimitrov – Roberto Bautista Agut

Auu kakava meč mati draga. Ovde imamo 1,50 na Aguta i verujemo da će svi poleteti za ovom kvotom, ali opet imamoa veliko ALI. Agut je jedan od najvećih obarača na ATP turu. On ima taj renome top igrača, a po pravilu barem 7-8 puta u toku sezone obori na ove mizerne kvote mečeve koje mora da dobija.

U poslednje vreme jako loš i Dimitrov ovde ima šanse. Pogledajmo sada brojke Aguta. Španac od 2019 pa na ovamo ima 19 mečeva na mastersima na betonu. U 12 je gubio set, a 15 mečeva je otišlo preko 21,5 gemova.

Dimitrov je po nama bivši igrač. On spada u one igrače koji nisu ni 50% svog potencijala ispunili. No, pored svih problema ovaj turnir Dimitrov voli, šta više ovde ima i titulu. U poslednjih pet nastupa Dimitrov zbirno ima 16 mečeva. Od tih 16 mečeva čak 13 je otišlo preko 21,5 gemova.

Protiv Aguta ima 4:2, a 5/6 mečeva je otišlo u over.

Sve je jasno kao dan, po nama vredi probati sa overom.


Sebastijan Korda – Laslo Đere

Ovde imamo 1,25 na Kordu sa razlogom. Đere kada izađe na beton on je kao bambi na ledu. U dosadašnjem delu karijere na ATP turu na turnirima koji se igraju na betonu ima skromnih 9:31.

Na mastersima ima 14 mečeva i sramnih 4:10. Ako gledamo samo glavni žreb te brojke su još lošija. Đere ima samo 9 mečeva i skor 2/7. Uspeo je da dobije Veselog i nikad jačeg Andreocija.

E sad, Korda je isto klinac koji je sklon oscilacijama, pa treba razmisliti da li igrati na 1,25.


Džon Izner – Kameron Nori

Ovde nema mnogo polemike. Pogledajte samo mečeve Iznera u Sinsinatiju i ove sezone u Americi i sve će biti jasno. Gemovi se igraju pa šta bude neka bude.

Dobra stvar po ovaj meč je što Nori igra levom rukom pa će Izneru biti još teže da riternira.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje