petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Sinsinati: Predlog za klađenje 24. avgust

Danas su u Sinsinatiju na programu mečevi drugog kola. Meč koji je nama zapao za oko odigraće domaći teniser Rejli Opelka i Argentinac Dijego Švarcman.

Kladionice su izašle sa maltene egal kvotama. Apsolutno pogrešno ako nas pitate, jer mi smo mišljenja da je Švarcman mnoooogo bliži pobedi.

Kladionice se verovatno vode činjenicom da je Švarcman isključivo šljakaš i da Opelka igra na svom terenu. Obe tezu jesu tačne, ali Švarcman ume i te kako dobro da odigra na betonu, posebno protiv visokih igrača kakav je Opelka.

Njegova defanziva i anticipacija prilikom servisa je neverovatna, i to će svakako biti ključ meča. Švarcman će čekati Opelkine serve nekoliko metara iza osnovne linije i samo pokušati da vrati servu. Ključ je naterati Opelku da odigra udarac više, a u tome je Švarcman među boljima na svetu. Prosto, Opelka sa onom njegovom visinom i kranje skromnim kretanjem u dužim razmenama nema šta da traži, čak i na betonu.

Što se domaćeg terena sve je to ok, ali kada nema publike može da se igra bilo gde na svetu stanje će biti isto.

Dakle, osim servisa Opelka zaista nema ništa jače u odnosu na omalenog Švarcmana. Ubeđeni smo da će Švarcman stvarati brejk prilike i maksimalno pritiskati Opelku, na šta ovaj nije navikao.

Do sada su igrali dva puta i nerešeno je. Zanimljivo je da je Švarcman u ta dva meča u zbiru stvorio 18 brejk lopti, što samo potvrđuje našu tezu da Švarcman svojom defanzivom i te kako može da se nosi sa Opelkom i na betonu.

Predlog za klađenje: Pobeda Švarcmana 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje