petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Sinsinati: Predlog za klađenje – Četvrtak 20. avgust

Hanfman jeste pobedio, ali moglo je to ubedljivije. Nadamo se da ste pametno rezonovali, i igrali čistog keca kao što smo predložili.

Mi nismo završili sa tenisom za danas. Od 17:00 startuju kvalifikacije za Masters u Sinasinatiju, te smo rešili da se oprobamo sa još jednim predlogom.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Egor Gerasimov i Džefri Džon Vulf. Kladionice nemaju favorita i postavile su egal kvote. Mi se moramo složiti sa postavokom kvota, jer će meč biti baš neizvestsan.

Bez obzira na potpuni egalitet sa kojim se mi slažemo, mi moramo blagu prednost pružiti Vulfu. Mnogi analitičari u Americi njega i Nakašimu vide kao buduće teniske zvezde. On je klasični polaznik američke škole tenisa. Dakle, snažan servis i forhend uz nešto slabije kretanje.

Tokom pauze Vulf nije igrao mnogo tenisa. Odigrao je samo jedan turnir i tu je izgubio u finalu od Torpergada. Forma je pod znakom pitanja, ali pošto je verujemo znao da će dobiti WC za kvalifikacije, sigurno se spremao za njih.

Što se Gerasimova tiče jako iskusan igrač koji je u poslednje bio veoma vredan. Odigrao je dosta mečeva, ali na šljaci i protiv ne tako poznatih protivnika. Naravno, nikako ne potcenjujemo sve te pobede, ali ovo je sad druga podloga, mnogo jači protivnik, te se sve menja.

Kao što smo već rekli ovaj meč će biti baš izjednačen, ali mi blagu prednost dajemo Vulfu koji je ipak domaći teniser i imao je više vremena da se spremi za ovaj meč na ovim terenima. Ima mnogo više motiva da u svojoj državi pokaže svima da je zaslužio pohvale kojim su ga domaći analitičari i te kako obasipali.

Predlog za klađenje: Pobeda Vulfa 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje