petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Sinsinati: Predlog za klađenje – Petak 21. avgust

Danas su na programu finalni mečevi kvalifikacija za Masters u Sinsinatiju. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Nemac Dominik Kopefer i Amerikanac Mekendi Mekdonald. Kladionice su blagu prednost dali Mekdonaldu sa kvotom 1,65, što je možda ok, ali mi idemo u potpuno drugom pravcu.

Mi ovde vidimo jedan izjednačen meč, pa tipujemo over gemove. U narednih par rečenica će te videti i zbog čega.

Koepfer je juče odigrao perefektan meč protiv Londera. Tipovali smo na njega i jedina mana je bila igra na brejk lopte. Do brejk lopti je dolazio bez većih problema, ali teško ih je konvertovao. Ipak, upisao je laganu pobedu i u ovaj meč ulazi sa velikim samopouzdanjem. Serva je radila odlično, osnovni udarci takođe i pobeda je bila neminovna.

Što se Mekdonalda tiče, on je igrao protiv Sugite. Očekivao se dosta neizvesniji meč nego što su to kladionice prikazale sa kvotama, i tako je i bilo. Iako je Mekdonald dobio sa 2:0, to nije bio lak meč. Amerikanac je u svom stilu sigurno čuvao svoju servus, ali iznenađujuće nije dobro igrao na riternu. Sugita se ne može pohvaliti nekom servom, te dve brejk lopte koliko je Mekdonald uspeo da napravi za ceo meč nisu za pohvalu.

Dakle, mi naš tip tipujemo na osnovu onoga što smo videli u mečevima prvog kola. Koepfer je igrao sjajno na svoju servu i teško je pravio brejkove, a isto to se može reći za Mekdonalda. Duel ove dvojice je duel igrača koji gaje sličan stil igre, a to je bomba od serve i jako dobar forhend. Za prolaz ovog tipa je neophodan korektan procenat ubačenog prvog servisa, jer će u tom slučaju poeni biti kratki, a gemovi će ići brzo.

Podloga u Njujorku je brza, što naravno ide nama u korist.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje