sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Sinsinati: Predlozi za klađenje – 16. Avgust

18:30 Pursel – Rud 21,5+ 1,75 Soker / Korak 1

Uff danas ima baš baš dosta mečeva, jer u priču ulaze i nosioci. Mi program otvaramo sa Norvežaninom Kasperom Rudom koji u drugoj rundi igra protiv Australijanca Pursela. Kao top 10 igrač Rud je svakako favorit, ali on na betonu ne igra ništa specijalno. Statistika kaže da ove sezone na betonu ima skor 6-7 što je veoma loše. Dobijali su ga igrači poput Garina, Danijela, Đerea, Bruksbija i da ne nabrajamo sad sve.

Što se našeg sistema tiče, Rud je kao top 10 igrač uvek bio top nosilac. Ove sezone je postavljen 16 puta za nosioca i našu igru je ispoštovao u 14 navrata.

18:30 Janik Siner – Dušan Lajovič 19,5+ 1,83 Maxbet /Korak 1

Siner u Ohajo stiže sa titulom iz Kanade. Bez da osporimo bilo čiji kvalitet, taj turnir je bio teško smeće. Za očekivati je da će Siner malo sporije ući u ovaj meč, što bi Lajović mogao da iskoristi i barem jedan set zakomplikuje.

Siner je ove sezone postavljen 14 puta za nosioca i 12 puta je ispoštovao naš sistem.

18:30 Sonego – Fric 22,5+ 1,85 Soker / Korak 2

Juče je Fric uspeo da dobije sa 2:0 u setovima protiv Lehečke, a da ga pitate kako je to uspeo on ne bi znao da vam odgovori. Onaj prvi set je trebao da izgubi, ali džaba sve kada je Lehečka igrao najgore kada je bilo najpotrebnije. Ipak, pokazalo se da je Fric u padu i to bi dosta iskusniji i borbeniji Sonego mogao da iskoristi.

Što se statistike tiče, vratite se na jučerašnji članak i sve tamo piše vezano za njegovu statistiku.

20:00 Cicipas – Šelton 22,5 + 1,85 Soker/ Korak 1

Nesretni Cicipas dolazi u Ohajo nakon ranog ispadanja u Kanadi. Teško je analizirati njegovu igru, ali ako se gleda cela godina to je jako jako loše. Devojka kao i društvene mreže su ga progutale i jasno je kao dan da mu tenis nije prva opcija u ovom trenutku.
Šelton je domaći igrač. Mlad i talentovan, ali ima mnogo da napreduje i treba mu trener pod hitno. S obzirom da je podloga u Sinsinatiju baš brza, možda bi mogao uz sjajan servis da ovo učini zanimljivim.

Cicipsa je ove sezone postavljen 15 puta za nosioca i 10 puta je ispoštovao naš sistem.

21:30 Rune – Mekdonald 22,5+ 1,83 Maxbet /Korak 1

I za kraj Rune. Danac je u padu forme nakon Vimbldona što potvrđuje i poraz u ranoj fazi mastersa u Kanadi. On je igrač ove nove generacije sa kojim nikada niste na čisto. Može da odigra bajno, ali isto tako i katastrofalno.

Ove godine je 15 puta postavljen za nosioca i 11 puta je ispoštovao naš sistem.


Napomena: Koga interesuje o kakvom sistemu se radi može sve da pročita u ovom članku.

Taktika za pravljenje profita u tenisu! – Sportske novosti

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje