petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Sinsinati: Predlozi za klađenje

17:00 Jirdži Lehečka – Tejlor Fric 22,5+ 1,84 Meridian / Korak 1
21:30 Emil Rosuvori – Andrej Rubljov 22,5 1,89 Meridian / Korak 1


Pričali smo o sistemu u tenisu, tj o sistemskom klađenju. Do kraja sezone će se taj sistem praktikovati, a pored toga ako se nađe nešto zanimljivo biće objavljeno naravno.
Prvi meč igraju Čeh Lehečka protiv domaćeg Frica. Fric apsolutni favorit i postavljen je za devetog nosioca. Kao takav je pogodan za naš sistem. Evo šta statistika kaže o njemu. Veoma pouzdan igrač i da ste ga pratili u ovom sistemu finu lovu bi samo na njemu zaradili. Konkretno, Fric je ove sezone postavljen 19 puta sa nosioca i ispoštovao je naš sistem čak 16 puta.

Čini se da mu forma nekako pada, jer se istrošio dosta u Atlanti gde je uzeo trofej. Često igra maratone, a pošto je podloga u Sinsinatiju baš brza i servis bi trebao da nam pomogne.
Drugi meč Rus Rubljov igra protiv Finca Rosuvorija. Rubljov rano ispao u Kanadi i sada puca na visoko sigurno. Tipičan igrač ove nove generacije o kojima smo detaljno pisali. Talentovan, ali nepouzdan. Ne zna da igra pod pritiskom i često pada tokom mečeva. Kao takav idealan za overe. Konkretno i on je kao top 10 igrač bio nosilac na svim turnirima koje je igrao. Bilo ih je ukupno 18 i 15 puta je ispoštovao sistem.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje