petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Meč sa Ufom ekipi CSKA doneo je mnoge probleme!

Ruski CSKA iz Moskve juče je u okviru 12. kola Premijer lige odigrao nerešeno sa ekipom Ufe (0:0), a najveću priliku da meč preokrenu u svoju korist nisu uspeli da iskoriste pošto je Bibras Natho promašio penal pred sam kraj.

Ipak, dosta loše izdanje popularnih “Armejaca“ bačeno je u senku zbog povreda trojice veoma bitnih igrača, defanzivca Vasilija Berezuckog, kao i vezista Aleksandra Golovina i Pontusa Vernbluma.

slika: sport-express.ru
S’ leva: Berezucki, Vernblum, Dzagojev, Golovin (slika: sport-express.ru)

Iskusni štoper Vasilij Berezucki (16n/1g/0a) je tokom tog meča zaradio ozbiljnu povredu mišića lista leve noge zbog čega je teren napustio na poluvremenu, kada je umesto njega ušao Sergej Ignaševič. Pored njega, na povredu se požalio i švedski defanzivni vezista Pontus Vernblum (18n/1g/2a) koji je zadobio duboku posekotinu na nozi nakon jednog pada. Predpostavlja se da će ovaj fudbaler već ovih dana početi sa treninzima. Na samom kraju, možda i najveći problem za moskovsku ekipu predstavljaće povreda super-talentovanog centralnog veziste Aleksandra Golovina (18n/2g/2a) kome je dijagnostifikovan delimičan prekid ligamenata desnog kolena. I pored toga, Golovin je na tom meču odigrao svih 90 minuta.

CSKA je na svom zvaničnom tviter nalogu objavio i vesti o povredi centralnog veziste Alana Dzagojeva (17n/3g/4a) koji je tokom meča Lige Šampiona sa Mančester Junajtedom zadobio povredu ahilove tetive.

Rezultati analiza, kao i procenjeni period oporavka kod svakog od ovih igrača biće naknadno objavljeni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje