petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Medvedev pobedom otvorio završni masters u Torinu

Ruski teniser Danil Medvedev pobedio je poljskog tenisera Huberta Hurkača na otvaranju završnog Mastersa u Torinu. Posle borbe koja je trajala dva sata i tri minuta, Rus je slavio rezultatom 2:1, po setovima 6:7 (5:7) 6:3 6:4.

Fantastična predstava oba tenisera, te je publika u Torinu imala u čemu da uživa. Prvi set je protekao u apsolutnom egalu. Servis je bio u pravom planu, jer nije viđen nijedan brejk. U skladu sa tim, prvi set je rešen u taj brejku koji je Hurčak dobio rezultatom 7:5.

Do kraja prvog seta Hurkač je igrao perfektan tenis, ali onda je usledio očekivani pad. To se pre svega odnosi na procenat ubačenog prvog servisa. Već na startu drugog seta je bilo problema, koje je Medvedev naplatio brejkom. Nakon toga Rus rutinski čuva servis i izjednačuje na 1:1.

Sličan scenario je viđen i u odlučujućem setu. Medvedev vrši pritisak na startu seta i pravi novi brejk. Tu se igra Hurkača raspala koji osim servisa nije mogao da pogodi i forhend. Na kraju zaslužena pobeda Medvedeva koji na najbolji mogući način otvara turnir.

Od 21:00 u drugom meču ove grupe sastaju se Aleksander Zverev i domaći Mateo Beretini.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje