petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milman pokvario Timov povratak u Beogradu

Austrijski teniser Dominik Tim poražen je na startu Serbia opena. Na njegovom putu se isprečio Australijanac Džon Milman koji je slavio rezultatom 2:1, po setovima 6:3 3:6 6:4.

Očekivano težak meč za Tima koji je u Beogradu odigrao tek drugi zvanični meč u sezoni. Više je nego očigledno da mu je potrebno vreme da se vrati na servis, a posebno se ističe slab servis koji može mnogo da se popravi.

Start meča pripada Milmanu koji rano pravi brejk za 3:1. Tim je momentalno uzvratio ribrejkom, ali Milman ponovo dolazi do novog brejka i time lomi otpor protivnika u prvom setu.

Drugi set donosi dosta veću borbu. Tim je stabilizovao svoju igru, pre svega servis. Dosta manje se igralo u njegovim gemovima i pritisak je polako počeo da se prebacuje na Milmana. Ključni gem u drugom setu bio je četvrti kada je Tim napravio brejk i kasnije sačuvao prednost do kraja seta.

U trećem setu sličan scenario. Velika borba do 3:3, a onda Tim polako počinje da posustaje. U osmom gemu Austrijanac je spasio dve brejk lopte, ali u desetom je odigrao jako loš gem u kojem nije osvojio niti jedan poen, što je Milmanu donelo brejk i samim tim i pobedu.

Milman će u narednoj rundi igrati protiv Miomira Kecmanovića.

Ostali rezultati:

Lehečka – Laksonen 6:2 7:5
Đere – Međedović 6:4 7:5
Safiulin – Imer 7:5 6:0
Monteiro – Sousa 6:4 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje