ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milojević: Dobra energija, igrali smo kao tim

Nastavlja Crvena zvezda krupnim koracima da gazi ka osvajanju nove šampionske titule, a ovog puta su puleni Miloša Milojevića savladali Spartak u Subotici rezultatom 1:4. Pamtiće dugo današnji dan Aleksandar Katai koji je upisao dva pogotka i dve asistencije, te obeležio veliki jubilej, s obzirom na to da je postigao trocifreni broj golova na takmičarskim mečevima u našem klubu (101). Osim, Zvezdinog Magika, pogađali su još Osman Bukari i Kings Kangva, a saldo asistencija pojačao je i Strahinja Eraković.

– Dobar meč i energija, bilo je mnogo pozitivnih stvari i igrali smo kao tim, sem male nepažnje prilikom prekida kada smo primili gol, odmah nakon postignutog, a to je momenat kada fokus treba da bude maksimalan. Sve ostalo je bilo dobro. Igrači koji su ušli u igru su odradili posao, kao i starteri, uz to smo odmorili Kangu i Pešića. Mnogo pozitivnih stvari iz ovog, i to će nam značiti pred utakmicu sa Radničkim 1923 koji voli da se nadigrava – počeo je Milojević.
Susret je obeležio i jubilej Aleksandra Kataija koji je stigao do trocifrenog broja golova u takmičarskim mečevima noseći dres Crvene zvezde.
– Čestitao sam mu i na terenu. Kada on igra dobro, igramo i mi. On ima nemerljiv doprinos, sazreo je i može da se podredi ekipi, a to je bitno. Vole ga navijači, a to je najbitnije, tako da je reč o pravoj desetki, u svakom smislu i veoma mi je drago zbog toga – podvukao je Milojević.
Veliki jubilej danas je proslavio i Milan Borjan koji je odigrao 300. utakmicu u dresu Crvene zvezde, a obeležio je trijumfom nad Spartakom u Subotici rezultatom 1:4.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje