ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Milutinov ponovo u crno-belom dresu?

Nikola Milutinov, srpski reprezentativac i član Moskovskog CSKA-a, veće pred kraj ove sezone bi mogao da promeni sredinu.

Za Nikoline usluge zainteresovan je velikan italijanski velikan Virtus iz Bolonje. Nakon neuspeha u Evroligi, Virtus želi da osvoji domaće prvenstvo i zbog toga žele da ojačaju tim. Njihova želja je da Milutinova dovedu pred kraj ove sezone tj da bude na raspolaganju treneru Skariolu već za plej of Italijanskog šampionata.

Milutinov ove sezone u VTB ligi igra jako dobro. Na 33 meča ima prosek od 16.1 poen po meču i 8.9 skokova, a proglašen je i za MVP-ja takmičenja.

Povezani članci

3 Komentari

  1. Izvini Konopljanka, ne zelim da te vredjam ali ovo je bas los naslov. Razumem da je klasican bejt ali ovako se to NE RADI u novinarstvu. Kada napises da PONOVO oblaci crno-beli dres zna se na koga se misli, kada napises oblaci crno-beli dres, to je onda vec otvoreno pitanje. Svaki iole ozbiljan novinar ce da ti kaze isto. Na ovaj nacin si isti poput ovih novinara JESTE LI VIDELI(FOTO,VIDEO), osim ako zelis da budes poput tih neandretalaca. Zaista ne znam.

      • Nemam, niti bih se dotaknuo sportskog novinarstva da imam. Bivsi sam rukometas, tako da imam sta da kazem o sportu. Napisao sam nesto sto je moje licno zapazanje i razlog iz kog ne citam novine (kao ni vecina intelektualaca), vesti, a izgleda cu utanjiti i sa sportskim sadrzajem. Ali kada vec tako odgovaras – nije ni cudo sto je prosecan IQ za Srbiju ~90 ili to sto su samo 6% akademski gradjani. Da li ti imas diplomu ETF-a? Ah da, znam ko je ima. Boom-shaka-laka

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje