petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mišlenje Ixa91 o najnovijim NBA trejdovima

NBA trejdovi svake godine donesu neki neočekivani obrt i pošalju igrače u sredine u kojima možda ne bi želeli da igraju. Proteklih par dana desilo se par velikih trejdova, ali i onih koji će svakako imati uticaj na dalji ishod sezone.

Ko je odradio najbolji posao?

Miami Heat je odradio odličnu stvar dovođenjem Andre Igouadale. Veteran je kategorički odbijao da igra za Memphis, iako je ta mlada ekipa stasala u Plejof kalibar. Popularni Iggy će biti dobar u zastavljanju protivničkih krila na Istoku, i svojim intenzitetom i iskustvom doprineće razvoju mlađih igrača. Pored Iggya, u Miami-u su još i Crowder i Hill.

Ko je obavio dobar posao?

Minnesota je sa Golden Stateom obavila trejd u kojem je Andrew Wiggins otišao u Kaliforniju, a za uzvrat doveden D.A. Russell. Poznato je kako su Towns i Angelo dobri prijatelji, i ukoliko je ovo podloga za dovođenje Bookera u nekoj od narednih sezona – onda je ovaj trejd dobra stvar. U ovom trejdu Warriorsi nisu najbolje prošli, jer uz Currya i Klaya, njima je uvek na trojci bio dobar odbrambeni igrač što Wiggins to svakako nije.

Ko je obavio užasan posao?

Iz naše perspektive, Detorit nema nikakvo kormilo i ne znaju šta rade u ovom trenutku. Trejdovali su Andre Drummonda koji se pošteno isplakao na Twitteru, a uzvrat dobili nešto što nije ni približno kvalitetu snažnog centra.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje