četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mladi igrač Mančester Sitija u MLS ligi

Pošto je potpisao ugovor sa Mančester Sitijem, mladi fudbaler iz Venecuele Yangel Herrera pozajmljen je na šest meseci, ekipi New York City koja nastupa u američkoj MLS ligi, ugovor sa Mančester Sitijem potpisan je na 4 i po godine.

Yangel Herrera ponikao u ekipi Atletiko iz Venecuele, za koju je nastupao 30 mečeva, postigao 3 gola uz 4 asistencije. Najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog igrača. Debitovao je za nacionalnu selekciju Venecuele, a kapiten je selekcije do 20 godina koja je na ovogodošinjem šampionatu Južne Amerike zauzela treće mesto ispred reprezentacija Argentine i Brazila, i tako ste plasirala i na Šampionat sveta za igrače do 20 godina koji će se odigrati u Južnoj Koreji tokom maja i juna 2017-te.

O pozajmici u New York City izjavio je: ,, Jako sam zadovoljan što ću učiniti sledeći korak u mojoj karijeri i što ću imati priliku da igram sa igračima visokog kalibra. To što ću igrati u timu sa dobrom fudbalskom filozofijom će doprineti poboljšanju moje igre. Radujem se radu pod nadzorom Patrika Viere, koji je igrao na istoj poziciji kao i ja, mislim da puno mogu da naučim od njega.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje