petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najava ekipa – Atlanta Braves

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 14 dana.


ATLANTA BRAVES

Atlanta je član Nacionalne konferencije, divizija-istok. Sa rekordom 35-25 prošle sezone završili su na 1.mestu u diviziji. Stigli su do finala konferenciji gde su poraženi od Dodgersa 4-3, nakon su vodili u seriji 3-1. Kasnije su Dodgersi i osvojili titulu. Postava u polju je gotovo nepromenjena, dok je startni bacač Charlie Morton došao kao veliko pojačanje iz Tampe.

Sezonu otvaraju 1.aprila kad će biti gost Filadelfiji. Predstavljamo vam igrače ove ekipe:

Hvatač (catchers) (2) – Travis Darnud, Alex Jackson – Ništa novo na ovom polju, Darnud će biti standardan svaki dan igrač, dok Jackson čeka klupa i eventualno na dan odmora da uskoči.

Prva baza (first base) (1) – Frediee Freeman – Uvek standardan i nezamenljiv.

Druga baza (second base) (2) – Ozzie Albies, Jason Kipnis – Vrlo su dobri na ovoj poziciji gde su dva iskusna igrača.

Treća baza (third base) (2) – Austin Riley, Jake Lamb – Riley je odbio prošlogodišnju bitku za ovu poziciju sa Camargom, tako da bi i ove trebao biti regularan starter. Lamb je jako nezgodan udarač jer udara i sa leve i sa desne strane, tako da će biti jako koristan ekipi.

Shortstop (2) – Dansby Swanson, Johan Camargo – Swanson će biti svaki dan na ovoj poziciji. Velika prednost Camarga je to da može igrati svugde po infildu, tako će svakako negde dobiti šansu u danima odmora nekih igrača.

Outfilders (4) – Ronald Acuna Jr, Christian Pache, Marcel Ozuna, Ender Inciarte – Inciarte se oporavio od povrede, najzad bi mogao da bude u prvoj postavi posle dužeg vremena. U tom slučaju bi Pache otpao, dok bi Acunja bio prejak leadoff udarač a potom za njim i Ozuna. Veoma su moćni na ovim pozicijama.

Startni bacači (starting pitchers) (4) – Charlie Morton, Max Fried, Ian Anderson, Drew Smily – Vrlo jaka četvorka starter, dok će se za 5. mesto još odlučiti do početka sezone. Najviše se govori da bi to mogao biti Mike Soroka.

Relivers (9) – Will Smith, Chris Martin, Tyler Matzek, A.J. Minter, Jacob Webb, Luke Jackson, Grant Dayton, Josh Tomlin, Huascar Ynoa

LINEUP

  • RF     Ronald Acuna Jr. (R)
  • SS     Dansby Swanson (R)
  • 1B     Freddie Freeman (L)
  • LF     Marcell Ozuna (R)
  • C      Travis d’Arnaud (R)
  • 2B     Ozzie Albies (S)
  • 3B     Austin Riley (R)
  • CF     Cristian Pache (R)

 

Moćni lineup Atlante već sezonama demonstrira silu. Jednostavno kad su svi zdravi nema rupe. Što se tiče bacača, najbolju sezonu u karijeru imao je Max Fried sa rekordom 7-0. Neverovatna sezona koja je dogurala Atlantu do filana konferencije gde je i tamo pobedio jednu utakmicu. Dolaskom Mortona ojačana je startna rotacija, a ne treba ni zaboraviti nezgodnog levorukog bacača Smily.

Mišljenje urednika: Atlanta je najveći favorit za osvajanje divizije opet. Najveći konkurent će im biti Metsi, dok su ostali daleko iza. Nacionalna konferencija je ove godine mnogo jača, tako da će borba u play off-u biti rovovska. Sve najbolji bacači su potpisali za neke klubove koji pretenduju za titulu. Atlanti će opet trebati jaka palica i dobra sezona bacača da bi mogli biti konkurencija najboljima.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje