subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najava ekipa – Chicago Cubs

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 9 dana.


CHICAGO CUBS

Cubsi su clanovi Nacionalne konferencije, divizija centar. Prošle godine su bili pobednici divizije sa skorom 34-26. Međutim u play offu su naleteli na Majami koji ih je odmah eliminisao. Ove godine ih čeka veliki izazov, jer su mnogi ključni igrači otišli. Bacači Lester i Darvish kao i ključni udarač Schwerber promenuli su sredinu. Povrede su takođe prisutne i sve to remeti sklapanje ekipe novog menadžera Davida Rosa.

Sezonu otvaraju na svom Wrigley Fieldu, a protivnik će im biti Pitsburg Pirates. Evo i sastava ekipe:

Hvatači (catchers) (1) – Wilson Contreras – Ross je istakao da Contreras mora biti prvi hvatač. Kako trenutno nema mogućnosti da šansu ukaže nekom drugom govori i povreda Austin Romane i P.J. Higginsa koji bi trebali da budu 2. i 3. hvatači ekipe.

Prva baza (1) – Antony Rizzo – Ovo bi trebao biti njegov 9. vezani put da bude starter na otvaranju prvenstva. U pripremnim utakmicama jako dobro, ima 3 HR i 5 RBI.

Druga baza (second base) (2) – David Bote, Nico Hoerner – Velika bitka će biti za ovu poziciju. Prošle sezone Bote je dobijao više šanse. Kao treći konkurent mogao bi biti Eric Sogard koji je kao slobodan agent došao iz Oakland.

Treća baza (third base) (1) – Kris Bryant – Trenutno najbolji igrač ekipe nastavlja sa dobrim partijama i na pripremama. Zasigurno će imati veliki uticaj na ishod rezultata ekipe jer voli ključne momente koje čine smao velikog igrača!

Shortstop (1) – Javy Baez – Nije daleko od kvaliteta Bryanta, Baez ume da bude veoma uticajan. Može uvek da udari HR ali i da odigra veoma dobre defanzivne plejeve. Ross izjavljuje da kad bi bio malo manje sebičnije verovatno bi imao još bolje rezultate. Sve je ovo razlog za čak 12 SO na pripremama, jer žudi za jakih udarcima.

Outfielders (4) – Ian Happ, Jason Heyward, Joc Pederson, Jake Marinshik 

Startni bacači (starting pitchers) (4) – Kyle Hendricks, Zach Davies, Jake Arietta, Trevor Wiliams 

Relivers (6) – Craig Kimbrel, Andrew Champlin, Ryan Tepera, Dan Winkler, Brandon Workman, Jason Adam 

  • LINEUP
  • CF     Ian Happ (S)
  • 3B     Kris Bryant (R)
  • 1B     Anthony Rizzo (L)
  • SS     Javier Baez (R)
  • C       Willson Contreras (R)
  • LF     Joc Pederson (L)
  • RF     Jason Heyward (L)
  • 2B     Nico Hoerner (R)

 

Mišljenje urednika: Ekipa sa najviše povređenih igrača i mnogo pitanja pred početak sezone. Ako gledamo pripremne utakmice to se za sad ne oseti jer su vodeća ekipa. Verujemo i sa ovakvim razvojom situaciji da mogu opet do 1. mesta jer nemaju baš nekoj jako rivala u diviziji osim Cardinalsa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje