petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najava ekipa – Milwaukee Brewers

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 4 dana.


MILWAUKEE BREWERS

Milvoki je član Nacinalne konferencije, divizija centar. Prošlu sezonu su završili sa rekordom 29-31 kao 3. u diviziji i tako se plasirali u play off. Nažalost ispali su odmah u 1. rundi od kasnije šampiona LA Dodgersa. Jedna vrlo zanimljiva ekipa imala je puno aktivnosti što se tiče prelaznog roka. Dva velika pojačanja su druga baza Kolten Wong i outfilder Jackie Bradley Jr.

Sezonu otvaraju na svom stadionu 1. aprila protiv Minesote. Predstavljamo vam igrače po pozicijama:

Hvatači (catchers) (2) – Omar Narvaez, Manny Pino – Oba hvatača imaju sjajni pripremni deo, tako da će biti jedno drugom veliki konkurent. Pino se nedavno oporavio od teške povrede.

Prva baza (first base) (2) – Keston Hiura, Daniel Vogelbach – Nacionalna liga nema DH tako da je defanzivno Vogelbach malo ograničen. Zaista dva vrhunska igrača na palici, Hiura ima sjajni pripremni period sa čak udarenih 8 HR. Menadžer govori da bi Vogelbach mogao da bude vruća palica sa klupe ako ne bude mogao da iskombinuje drugačije.

Druga baza (second base) (1) – Kolten Wong – Veliko pojačanje iz Cardinalsa ima sjajan pripremni period sa 3 HR na poziciji prvog udarača. To mesto će mu biti zagarantovano na početku sezone.

Treća baza (third base) (1) – Travis Shaw – Shaw se udario u nogu i odustvovao je par dana. Vratio se za vikend kad je ponovio bio u sastavu. Za ovo mesto kao pomoć ima i Orlando Arciu ako zagusti.

Shortstop (2) – Luis Urias, Orlando Arcia – Nakon povrede Uriasa, on se vratio u postavu. Arcia ima jako loše pripreme ali bi trebao da bude konkuretan za ovu poziciju sa Uriasom.

Outfielders (4) – Jackie Bradley Jr., Christian Yelich, Lorenzo Cain, Avasail Garcia – Jackie Bradley je u poslednji čas potpisao ugovor sa Milvokijem, došao je iz Bostona kao slobodan agent. Cain ima malu povredu i nije mnogo šanse dobijao na utakmicama. Yelich je srpskog porekla ali je rođen u Americi. Jedan od najboljih igrača u ligi. Kako god ova trojka je jedna od najboljih u MLB i mnogo očekujemo od njih, pogotovo na palici. Garcia će dobijati šansu sa klupe.

Startni bacači (starting pitchers) (5) – Brandon Woodruff, Corbin Barnes, Brett Anderson, Adrian Houser, Frenddy Peralta

Relivers (7) – Josh Hader,  Devin Williams, Eric Yardley, Brent Suter, Josh Lindblom, Drew Rasmunssen, Ray Black

Projected lineup

  • Kolten Wong, 2B
  • Lorenzo Cain, CF
  • Christian Yelich, LF
  • Keston Hiura, 1B
  • Jackie Bradley Jr., RF
  • Omar Narvaez, C
  • Luis Urias, 3B
  • Orlando Arcia, SS

 

Mišljenje urednika: Ekipa na koju treba obratiti pažnju. Totalno smo ubeđeni da opet mogu do play off-a ali i do osvajanja divizije. Glavni konkurenti će im biti Cardinalsi, dok su ostali daleko iza. Glavno oružije ekipe su sigurno reliveri koji su bili najbolji prošle sezone. Sjajni Hader je uvek sigurno zatvarao utakmicu, a i ostali su totalno zaustavljali palicu obavlljaši sjajno svoj posao. Wong i Bradley Jr. će biti od velikog značaja, a oni to već na spring treningu pokazuju. Monstruozna jaka palica, a sa klupe mogu zaista veliki doprinos da daju Vogelbach i Urias. Po nama idu lagano do 90 pobeda, što bi trebalo da bude dovoljno za play off!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje