petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najave ekipa – Detroit Tigers

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 22 dana.


DETROIT TIGERS

Detroit je član Američke konferencije, divizija centar. Veoma loša su igrali prošle sezone i sa rekordom 23-35 bili su ubedljivo poslednje u diviziji, pretposlednji u celoj konferenciji. Svi bitni igrači su odavno otišli i sad vreme za obnovu tima. Imaju par solidnih pojačanja u polju i jedno na poziciji bacača.

Sezonu otvaraju 1. aprila na svom stadionu a protivnik će biti Klivlend. Predstavaljamo vam igače koji će igrati:

Hvatači (catchers) (2) – Wilson Ramos, Jake Rogers – Ramos je jedan od značajnih pojačanja Detroita. Može još da igra na poziciji DH, a ako to nekad bude bio slučaj Rogers bi mogao dobijati dosta prilika kao starteru.

Prva baza (first base) (2) – Renato Nunez, Miguel Cabrera –  Nunez još nije odigrao nijedan meč na spring treningu, ali to će se promenuti za par dana. Ako sve bude u redu biće mu ovo standardna poziciji, onda bi u tom slučaju Cabrera igrao na DH. Cabrera je u velikom padu forme, brojke su mu sve niže i niže ali nikako ga ne treba otpisati itekako može biti opasan i udariti sezonu sa 30+ HR.

Druga baza (second base) (1) – Jonathan Schoop –  Kao i Nunez, Schoop nije još u kampu. Čeka se njegov povratak na teren, a ako sve bude u redu trebao bi biti startna druga baza na početku sezone.

Treća baza (third base) (1) – Jeimer Candelario – Candelario će startovati u samom korneru infilda. Jedina koknurencija mu je mladi Isaac Paredes koji se dokazuje na pripremnim utakmica, a mogao bi zamenuti u par utakmica kad bi ovaj imao odmor.

Shortstop (2) – Willy Castro – Castro bi da nastavi tamo gde je stao prošle sezone. Trener Hinch mu veruje, vidi veliki potencijal u njemu. Na spring treningu u 3 utakmice, Castro je udario 3 HR, što itekako obećava!

Outfielders (4) – Robbie Grosman, JaCoby Jones, Nomara Mazaro, Akil Baddoo – Nova pojačanja na ovim pozicijama su Grosman i Mazara. Sa Baddom koji je na draftu bio 5 pick, na ovim pozicijama bio Detroit trebao da bude najjači.

Startni bacači (starting pitchers) (5) – Matthew Boyd, Spencer Turnbull, Joes Urena, Michael Fulmer, Tarik Skubal – Trener Hinch na pripremnim utakmica daje šansu mladim igračima, da pokušaju da ubiju taj pritisak koji sve ovo donosi. Skubal i Mize (2.pik na draftu) su imali po jedan start i pokazali su sjajne nastupe. Urena je pojačanje iz Marlinsa, a od njega se očekuje dosta jer je i tamo bio veoma dobar. Tu su i veterani Boyd i Turnbull od kojih se najviše očekuje da povuku.

Bullpen (relivers) (8) – Bryan Garcia (closer), Gregory Soto, Buck Farmer, Joe Jimenez, Jose Cisnero, Derek Holland, Tyler Alexander, Daniel Norris –  Od 8 bacača čak 4 su levoruka, što je veliki plus. Holland je bacač koji može da iznese više od jedne izmene, jer je u svojoj karijere imao i dosta startova. Za zatvaranje utakmice i sigurnu pobedu biće zadužen Garcia.

LINEUP

  • RF     Victor Reyes (S)
  • LF     Robbie Grossman (S)
  • DH    Miguel Cabrera (R)
  • 1B     Jeimer Candelario (S)
  • C      Wilson Ramos (R)
  • 2B     Jonathan Schoop (R)
  • CF     JaCoby Jones (R)
  • SS     Willy Castro (S)
  • 3B     Isaac Paredes (R)

 

Veoma nezavidna situacija u ekipi, mnogo bitnih igrača još nije ni na pripremama. Kako će se to odraziti na ekipu i da li će biti spremni za početak sezone znak je pitanja. Što se tiče bacačke rotacije sigurno su najslabiji u diviziji. Fulmer je imao najočajniju sezonu u karijeri i sad je prebačen tek na 5. startno mesto. Što se tiče palice u lineup-u najjači su od 2-6 i tu bi se trebala tražiti šansa. Povezanjem nekih dobrih udaraca da bi se postiglo što više poena.

Mišljenje urednika: Ako pogledamo da su već 2. sezonu zaredom ubedljivo poslednji, trebali bi se zapitati šta se dešava. Dovođenjem par igrača deluje to u redu indiviodualno, ali treba hemije da bi ti rezultati i brojke u celini fukcionisali. Dajemo im malo šanse za išta, biće borba samo za pobedu više.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje