petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Najbolji slobodan agent konačno našao klub!

Carlos Correa najbolji shorstop u igri konačno je našao klub. San Francisco Giantsi su pobedili u trci za ovim superstarom i ušli u istoriju. Potpisali su sa Korejom 13-godišnji ugovor, koji je najduži u istoriji bejzbola, a vredan je 350 milionda dolara. Ovo znači da bi on do kraja karijere trebao da bude njihov, a u ugovoru je napisano da nije moguć otkup ili trejd pre 2035.

Karlos je igrao u 2022. godini u Twinsima, sa kojima nije imao preteranog uspeha. Pre toga je bio u Astrosima sa kojima je 2017. osvojio prsten. Sjajan defanzivac i veoma dobar udarač biće pravo osveženje za Divove. Veteran Cradword će verovatno preći na poziciju druge baze, nakon dolaska Koreje.

Giantsi su napravili sjajnu bacačku rotaciju, dolaskom Manaea i Striplinga, a već su tu bili sjani Webb, De Scilifani i Wood. Međutim direktor kluba je rekao da neće stati sa obnovom ugovora Rodona, koji je trenutno slobodan agent. Ukoliko se to desi, Giantsi bi morali biti u trci za play off-om, koji im je za dlaku izmakao prošle sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje