subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: Tampa Bay Rays – Toronto Blue Jays – utorak

Večeras od 23h okviru MLB play offa Tampa Bay Rays i Toronto Blu Jays. Ovo su ekipe iz iste divizije, Tampa je izdominirala konferencijom dok se Toronto nekako provukao kao 8. ekipa. Igrali su dosta ove sezone jer su naranvo divizijski rivali. U 10 utakmica skor je 6-4 za Tampu.

Starter za Tampu biće levoruki Blake Snell (4-2,3.24). Brojke su niske ali nije baš sve to bajno. Nije bacao nijednom više 6 izmena, a zanimljivo iako su se sastajali 10x nije bacao protiv Toronta ove godine. Ne prima puno udaraca, najviše 6 su mu udarili Metsi i Marlinsi ali zanimljivo od ukupno 19 primljenih poena čak 10 su bili homeranovi. Opet mi smatramo da je on sjajan bacač i što je bitno ima play off iskustva.

Starter za Toronto biće Matt Shoemaker (0-1,4.71). U 6 startova u regularnom delu nema još pobedu. On je veteran i ima dosta iskustva ali džaba kad su mu brojke dosta loše i brzina brze lopta mu je tek nešto iznad 90 mph. Čak 3x je bacao protiv Tampe ove sezone i bio je solidan primivši ukupno 6 poena u 15 izmena.

Biće ovo dosta neizvestan meč, obično tako i igraju ovi rivali. Ali nekako ako gledamo Tampin napad oni su zaista uvek konstantni. To bi moglo da donese prevagu na ovom meču. Toronto ima mlad i neiskusan napad a i tu fali par igrača.

Naš predlog za ovaj meč je na pobedu Tampe, kvota je mala sa razlogom 1,45Ulog je 3/10. Naravno ko voli da rizikuje H1 (-1,5) je okej rešenje ali ne i najsigurnije sa kvotom 1,95! Tu je ulog samo 1/10!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje