petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB Predlog – 12.08.2020.

Večeras od 21h u okviru MLB lige sastaće se Colorado Rockies (12-5) i Arizona Diamondbacks (7-11). Ovo je njihov treći susret u seriji a u prva dva meča rapsodija poena 15 i 20.

Startni bacač Colorado je Antonio Senzetela (3-0,2.65). Veoma dobra 3 starta i sve 3 pobede uz mali broj primljenih poena. U karijeri ima loš skor protiv Arizone 2-4 uz 6,25 ERA. Međutim uliva nadu njegov dobar start sezone i treba mu verovati.

Starter za Arizonu biće Luke Weaver (0-3,12.19). Sva 3 poraza i veoma loše bacanje a možemo reći amatersko. Mnogo brzih lopti koje udarači vole, promašenih lokacija i sve su to koristili protivnici da ga unište. Čak 14 primljenih poena u 3 starta, a nailazi na još jednu veoma dobru udaračku ekipu gde mu neće biti lako!

Colorado je rame uz rame sa Dodgersima u svojoj divizijie gde je i Arizona ali oni su na samom dnu. Za Colorado Blackman udara neverovatno dobro uz AVG .425 a prate ga i Arenado i Story. Kod Arizone svi su nekako prosečni i ne očekujemo od njih da mogu nešto protiv ovako jakog Colorado. Onda što nas je najviše iznenadilo kvota na domaćina koja je bila još veća pre nego što smo krenuli da pišemo članak. Postavlja se pitanje kako i zašto!?

Predlog za ovaj meč je pobeda na Colorado uz sjajnu kvotu 1,85! Ako neko želi i kombinaciju 1 i 11,- sa kvotom 3,42! Ne verujemo da baš opet mogu prebaciti ovako visoku granicu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje