petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Šampion na korak od eliminacije, San Diego i Hjuston blizu prolaska!

U prethodna 3 dana igrane su zanimljive utakmice polufinala konferencija u MLB ligi. Najbliži prolaska u finalu su Phillisi, Padresi i Astrosi. U Njujorku je jedan meč odložen zbog kiše te je tamo rezultat 1:1.

U Američkoj konferencije, Astrosi su ne tako lako došli do meč lopte protiv Marinersa (2-0). U prvom meču Marinersi su bili na korak do pobede, ali je onda Alvarez walk off HR preokrenuo rezultat u 9.izmeni (8:7). U drugoj utakmici opet Sijetl vodi, ali opet Alvarez, ovaj put u 8.izmeni udara home run i okreće rezultat na 4:2. Ako Astrosi osvoji zna se ko osvaja MVP nagradu.

U Njujorku je veoma zanimljivo, u seriji između Yankeesa i Guardiansa gde je 1-1. Naime jedan meč je odložen zbog nevremena, a biće igran većeras. U prvom meču Cole je bio dominantan i slavio sa 4:1. U drugom meču dobro bacanje oba bacača, dovelo nas je do dodatne izmene. Onda Ramirez preuzima stvari u svoje ruke i poentira za pobedu, a time Guardiansi izjednačavaju na 1-1 u seriji.

U Nacionalnoj konferenciji šampion Atlanta je na korak od eliminacije. Fila ih je nadigrala u prvom meču 7:6. U drugom Atlanta se vraća, gde Kyle Wright dominira sa nulom i pobeđuje 3:0. U sinoćnem meču Fila ponovo dominira i home run udarcima Harpera i Hoskinsa pobeđuje 7:1. Tako su došli do meč lopte i šansu da izbace šampiona iz 2021. godine.

Uvek zanimljiv divizijski duel se igra između Dodgersa i Padresa. Dodgersi prvi meč dobijaju 5:3, da bi sledeći Padresi dobili istim rezultatom. Sinoć je Snell dokazao zašto ima dobre brojke u play off-u, kad je pobedio 2:1 i doveo Padrese na korak do finala konferencije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje