nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Transferi 18. decembar!

Veoma aktivan dan u MLB off season-u, te vam predstavljamo nekoliko transfera:

  • Andrew Benetendi je novi član Chicago White Soxa. Potpisao je 5-godišnji ugovor vredan 75 miliona dolara. Igra na poziciji centralnog outfiledera.
  • Hvatač Mike Zunino potpisao je jednogodišnji ugovor sa Cleveland Guardiansima. Ovaj veteran dolazi iz Tampe, a biće startni hvatač u novoj ekipi, iako trener Klivlenda izjavljuje da mu je top prospect Bo Naylor mnogo bitan. Verovatno će neko od njih dvoje ići na pozicjiju prve baze ili designetted hittera.
  • J.D.Martinez je novi član LA Dodgersa. Nakon 5 sezona u Bostonu postao je slobodan agent. Dodgersi su bili brzi i potpisali sa njim ugovor na godinu dana vredan 10 miliona dolara. Ono što on najbolje radi je udaranje, tako da će samo to i raditi u novom klubu (designatted hitter).
  • Michael Brantley ostaje u Hjustonu. Obnovio je ugovor sa Astrosima na još godinu dana, a za to vreme će zaraditi 12 miliona dolara.
  • Pirati su se ponovoli sa novim hvatačem. Prvi njihov transfer u ovoj off sezoni je Austin Hedges koji dolazi iz San Diega. Ugovor je na godinu dana a vredan je 5 miliona dolara

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje