četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Transferi 22. decembar!

Opet jedan dosta obiman dan, što se tiče transfera u MLB ligi. Ovog puta aktivni su bili neki manji klubovi:

  • Svakako najbitnije transfer danas je prelazak Karlosa Koreje u New York Metse. Nakon što je navodno potpisao sa Giantsima, desio se obrt u poslednjih sekundi, te su Giantsi otkazali njegov transfer. Metsi su bili brzi i potpisali ugovor na 12 godina vredan 315 miliona dolara.
  • Brandon Drury je novi član LA Angelsa. On je sa Angelsima potpisao dvogodišnji ugovor, a za to vreme će zaraditi 17 miliona dolara. Drury može da igra drugu bazu ili shortstopa, a ima iza sebe sjajnu sezonu u Padresima.
  • Iz Koreje u Oakland dolazi bacač Drew Rucinski. Jednogodišnji je ugovor vredan 3 miliona dolara. U Koreju je proveo tri sezone, gde je bio verovatno najbolji bacač lige. Vraća se u MLB ligu, a pre Koreje igrao je u Majamiju, Minesoti i LA.
  • Wil Myers je novi član Cincinati Redsa. Ugovor će biti na godinu dana, a vredan je 7,5 miliona dolara. Myers može da igra prvu bazu ali i da bude DH. Prošle sezone je nastupao u Padresima. Takođe Redsi su potpisali i jednogodišnji ugovor sa hvatačem Kurtom Kasalijom. Ugovor je procenjen na 2,5 miliona dolara. Iskusni veteran biće u konkurenciji sa Stephensenom za ovu poziciju, a dolazi iz Giantsa.
  • Chicago Cubsi su kupili hvatača Tucker Barnharta. Ugovor je na 2godine, a vredan je 6,5 miliona dolara. Barnhart je celu svoju karijeru proveo u Redsima.

 

Iako su Padresi danas izgubili dva igrača, ovo je logično rešenje, jer dolaskom Boagartsa i Karpentera, Drury i Myers nemaju više mesta u ekipi. Pobednik dana jesu Redsi koji su obavili dva dobra potpisa.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje