petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLS pregled i tipovi za večeras (31.05.)

Napravićemo za večeras mali pregled četiri meča američke fudbalske MLS lige, uz ostavljeni predlog tipa.

01:30 Kolumbus – Sijetl

Kolumbus je prethodno kolo doživeo debakl od Toronta rezultatom 5:0, menadžer tima Greg Berhalter je na toj utakmici izveo postavku koju do tada nije probao i to je rezultiralo lošom igrom i takvim porazom. Videćemo koliko je pouke izvukao iz tog susreta, ali je jasno da se još traži, što Sijetl itekako može da naplati.

Sijetl je na dva poslednja susreta sačuvao mrežu, a u Americi nije običan da neki nizovi dugo traju. Stoga, očekujemo da Kolumbus makar jednom savlada ekipu Sijetla, dok i od gostiju slično očekujemo, te je gol na obe strane idealan tip.

Tip: GG

01:30 Njujork Siti – Nju Ingland

Američka verzija Mančester Sitija dočekuje Nju Ingland nakon poraza u poslednjem kolu od Atlante 3:1. Nju Ingland je najslabiji gost lige sa skorom 0-2-5 uz gol razliku 6:14 i daleko slabije partije pružaju van svog stadiona. Njujork Siti je izraziti favorit ovde. Pre par dana je isti ovaj protivnik gostovao u Njujorku, drugoj ekipi Red Bula, i izgubli si 2:1. Fiks kec!

Tip: 1

01:30 Orlando – DC

Orlando je u prethodnom kolu izgubio na strani protiv Minesote rezultatom 1:0, ali na taj meč nije ni otputovao Kaka. Sa Kakom u timu i bez njega su dve različite priče, očekuje se od njega držanje lopte i kreiranje šansi, stoga kada god on igra Orlando je opasan. Sa druge strane, DC Junajted više brine kako da osveži ekipu nakon teškog gostovanja, u toku nedelju su bili na drugom kraju kontinenta, a za ovu utakmicu su najavljene i određene rokade u timu obzirom da igraju treći meč za osam dana. Orlando je sjajno startovao ali su u poslednje vreme pali, ovo je idealna prilika da konačno trijumfuju i održe korak za vrhom tabele.

Tip: 1

02:30 Hjuston – Solt Lejk

Još jedna utakmica u kojoj je domaća ekipa favorit. Takođe, gostujuća ekipa Solt Lejka je desetkovana ponajviše zbog igrača koji nastupaju za mladi tim Amerike. Sigurno da nerešeno na strani protiv rivala Dalasa u Hjustonu može biti od motivacionog značaja. Takođe, Hjuston je ekipa koja sjajno igra kući, gotovo su nepogrešivi – imaju skor 6-1-0 uz sjajnu gol razliku 19:6. Sa drug strane Solt Lejke tek četiri osvojena boda na strani, čini se da će večeras biti lak zalogaj.

Tip: 1

Ukupna kvota za ove predloge je oko 7. Srećno svima koji isprate ove mečeve u kasnim večerašnjim satima! Nadamo se dobitku!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje