subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Mojes ponovo na klupi premijerligaškog kluba

Kao što je bilo i očekivano, iskusni škotski strateg Dejvid Mojes (David Moyes) preuzeo je stručni štab engleskog premijerligaša Vest Hema.

Sa londonskim klubom, koji u ovom trenutku zauzima jedno mesto iznad zone za ispadanje, potpisao je ugovor na 18 meseci, odnosno do kraja sezone 2020-21.

– “Veoma sam ponosan što sam se vratio u Vest Hem. U ovom trenutku je najvažnije da se u potpunosti fokusiramo na narednu utakmicu, pokušamo da unapredimo igru i dođemo do pobede. Verujem da je ova skupina igrača mnogo bolja od one koju sam imao tokom mog prethodnog boravka u ovom klubu i zato se radujem što ću raditi sa njima“, rekao je 56-godišnji stručnjak.

Mojes je poslednji trenerski angažman imao upravo u redovima “Čekićara“, koje je vodio u periodu od novembra 2018. do maja 2019. godine kada ga je nasledio Manuel Pelegrini.

Iako je ovaj tim uspeo da izvuče iz zone za ispadanje i tako izbori opstanak, na kraju te sezone njegov ugovor ipak nije produžen zbog čega je došlo do rastanka dve strane.

Vest Hem će prvi meč pod vođstvom novog menadžera odigrati u sredu, 1. januara, kada će na svom terenu dočekati Bornmut.


Fotografija: West Ham United

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje