petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Moto GP: Najava trke za Veliku nagradu Italije

Automoto sport generalno gledano nije zahvalan za klađenje. Ima mnogo varijabli na koje morate da obratite pažnju, a niko na svetu ne može sa sigurnošću da zna šta na stazi može da se desi. Ipak, sa vremena na vreme se pojavi neki događaj gde se izgleda čisto, pa se može odigrati neki tiket čisto da trka bude zanimljivija.

Konkretno, danas se vozi trka za Veliku nagradu Italije u Muđelu. Ovaj vikend je praznik za dvotočkaše i ova pista sa sobom donosi velika uzbzđenja. Staza je prava trkačka sa veoma brzim krivinama, a motori dostižu brzine i do 350 km/h.

Momak na kojeg smo mi bacili oko zove se Frančesko Banjaja. Popularni Peko Banjaja vozi za Dukati i domaći je vozač. On ima apsolutno sve što mu je potrebno da danas slavi. Ima veoma moćan motor, u sjajnoj je formi i vozi pred domaćim navijačima.

Glavna bitka prema viđenom do sada će se voditi između Fabija Kvartarara i njega. Kvartararo kreće sa pol pozicije, ali to ne znači ništa, jer je Banjaja drugi. Dukatijev tim je razvio neverovatan sistem za start trke koji bukvalno katapultira vozača na samom startu. Staza je kao što smo rekli prava trkačka i aspolutno pogoduje Dukatiju koji razvija najveće brzine. Kvartararo možda jeste kompletniji vozač, ali ovo je staza gde dominira snaga i brzini, a to je na strani Dukatija.

Predlog za klađenje: Pobeda Banjaje 3,00

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran. Uplate na ovakvu vrstu opklade su simbolične i služe da bi trka bila uzbudljivija za gledanje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje