ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li Valensija do opstanka?

Širom Evrope prvenstva polako ulaze u poslednju fazu. Gotovo svuda je dramatično što u borbi za titulu, što u borbi za opstanak.

Nama je danas zanimljiva španska Primera. Borba za opstanak nikad uzbudljivija, a ono što bode oči jesto što se za taj isti opstanak bori jedna Valensija.

Valensija je tim sa dugom tradicijom, ali u poslednje vreme nešto ne štima. Ni blizu nisu Evopre, a kada skliznete u onaj donji deo, onda je jasno da nešto nije u redi u svim redovima kluba.

Ipak, i pored svega toga teško je zamisliti da takva ekipa igra sledeće godine Segundu. Jedina dobra stvar kod Valensije ove godine jeste domaći teren. Od 30 bodova koliko su osvojili na svom terenu su osvojili 21. Kada su gubili, gubili su od top timova kakvi su Barselona, Atletiko, Bilbao i da ne nabrajamo sve sad. Sa ostalim ekipama su uglavnom izlazili na kraj.
Valjadolid sa druge strane jako slab u gostima. Samo 11 osvojena boda na strani. Uspeli su da pobede samo Viljareal (koji po nama pušta da ne igraju Ligu Konferencije), Sosijedad i Hetefe.

Valensija do kraja sezone ima sasvim pristojan raspored i što je bitnije igra još četiri utakmice kod kuće. Jedna od tih utakmica je protiv Real Madrida. Ne mogu se unapred upisati bodovi protiv Reala, mada kako Real igra ove godine u Primeri sve je moguće.
Valensija mora da napadne svim silama. Imaće prostora, jer je Valjadolid na strani samo jednom uspeo da odbrani svoj gol. Nesrećni Sosijedad im nije dao gol.

Pobeda Valensije se plaća sa 1,70, dok se opcija Valensija daje 2+ plaća sa 1,80

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje