Muke za Lorijen!

0

Pred poslednja dva kola u francuskom šampionatu, ekipa Lorijena ima dva boda prednosti u odnosu na Dižon koji je u opasnoj zoni. Za vikend ih očekuje gostovanje Bastiji, konkurentu kada je opstanak u pitanju, a za taj susret će biti lišeni usluga dva izuzetno važna igrača.

Prvi je najbolji strelac ekipe Benžamin Mukanđo. Ovaj 28-godišnji fudbaler, koji je predvodio Kamerun na Afričkom kupu Nacija, je zadobio povredu primicača i neće biti u mogućnosti pomoći ekipi u okršaju protiv Korzikanaca.

Na 25 mečeva je postigao 13 golova, a njegov povratak se očekuje u poslednjem kolu kada dočekuju Bordo. Da muke po trenera Bernara Kasonija budu veće, glavni kreator igre Silvijan Marvo će takođe propustiti ovaj meč zbog povrede. Bivši igrač Njukasla je ove sezone postigao 5 golova i upisao 11 asistencija.

Važno istaći za ovaj meč jeste što će se igrati bez prisustva publike i na neutrlnom terenu blizu Marseja, jer su navijači Bastije napravili izgrede na meču protiv Liona pre oko mesec dana.

Susret između poslednjeplasirane Bastije i Lorijena je na programu u nedelju od 21h. Razlika između ova dva kluba iznosi 5 bodova.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here