petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nadal i Alkaras odustali od Monte Karla

Masters u Monte Karlu za veoma kratko vreme dobio je dve šokantne vesti. Naime, u veoma kratkom roku izašle su vesti da su Rafel Nadal i Karlos Alkaras odustali od takmičenja na tom turniru.

Prvo je Nadal izjavio da neće nastupiti na turniru, jer kako kaže povreda kuka je još uvek prisutna i on nije na 100% svojih mogućnosti. Španac ne želi ništa da rizikuje pred one najjača turnire na šljaci, a cilj je svakako Rolan Garos.

Zdravo svima, još uvek nisam spreman da se takmičim na najvišem nivou. Neću moći da igram na jednom od najvažnijih turnira u karijeri, Monte Karlu. Još nisam u poziciji da igram, nastavljam proces oporavka i nadam se skorom povratku„, saopštio je Nadal.

Ubrzo nakon toga oglasio se i Karlos Alkaras.

Alkaras je u poslednje vreme igrao jako puno tenisa. Igrao je turneju po Južnoj Americi, a nakon toga je stizao do samog kraja u Indijan Velsu i Majamiju. Kako kaže, neophodan mu je odmor.

Posle dva meseca u inostranstvu, srećan sam što se vraćam kući, ali tužan što sam poslednji meč u Majamiju završio uz fizičku nelagodnost. Nakon što sam posetio doktora u Mursiji i bio na pregledima, neću moći moći da idem u Monte Karlo i započnem turneju na šljaci„, saopštio je Alkaras.

Masters u Monte Karlu je na programu od od 8. aprila.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje