petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava ATP turnira u Sao Paolu

Turnir u Sao Paolu je znak da je južnoameričkoj sezoni šljake došao kraj. Ekipa koja je igrala u Buenos Ajresu i Rio de Žaneiro seli se u Sao Paolo, a najzvučnija imena koja će igrati ovde su: Fabio Fonjini, Gael Monfis, Pablo Kuevas, Albert Ramos Vinolas i još mnogi.

Ako pogledate malo bolje žreb videćete da je turnir vrlo izjednačen i da može da ga osvoji bilo ko.

Igrači na koje vam skrećemo pažnju su:

1) Pablo Kuevas je igrač koji je prošle sezone ovde osvojio titulu. On je u finalu pobedio Ramosa Vinolasa, ali to nije sve. On je u prethodne tri sezone ovde osvojio titulu tako da na njega morate obratiti pažnju. Negavitno nas je iznenadio na turniru u Riju izgubivši od Nikolasa Jarija pa je red da se iskupi.

2) Albert Ramos Vinolas kao što smo već napomenuli brani finale. Nije to mali broj poena, a pošto tek slede oni jači turni valja biti u samom vrhu da bi se izbegli najjači igrači.

3) Diego Švarcman je igrač koji je uvek potcenjen, ali nekako dogura do kraja. On je juče osvojio turnir u Riju pobedivši Fernanda Verdaska što mu je najveći uspeh u karijeri. Ostvario je to bez izgubljenog seta i verujemo da se istrošio fizički, a i emotivno. Biće veliki favorit u ovim uvodnim kolima, a naša neka preporuka jeste da se igra protiv njega.

Turnir se igra za nagradni fond od 582 870 dolara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje