petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najave finala turnira u Monpeljeu i Sofiji

Danas su na rasporedu finalni mečevi turnira u Monpeljeu i Sofiji. Mi smo se potrudili da vam približimo igre kao i formu aktera ovih finala radi lakšeg odabira tipova za klađenje.

ATP Monpelje:

Organizatori turnira u Monpeljeu su dobili ono što su priželjkivali, a to je duel dva Francuza. U finalu igraće Rišar Gaske protiv Luke Puia.

O Gaskeu smo rekli skoro sve tokom ove sedmice, ali ponovićemo onu najbitniju tezu, a ona glasi: Rišar Gaske je u prethodnih 5 sezona igrao finale u Monpeljeu, a ovo će mu biti šesto uzastopno finale na ovom turniru. U tih pet finala osvojio je tri titule, a svojom formom i igrom koju je prikazao ove nedelje svakako ima velike šanse da osvoji i četvrtu.
Mi ćemo se bazirati na Luku Puia koji je ove nedelje imao nenormalno mnogo sreće.

Pre svega napomenuli bi smo da je Puji tek izašao iz povrede. Zbog te povrede nije igrao u Dejvis kupu protiv Holandije, i očigledno se čuvao za ovaj turnir. Ovde je imao prelagan žreb. U prvom kolu je igrao protiv kvalifikanta Karlosa Tabernera koji je 190. igrač sveta. Nakon toga u osmini finala igrao je sa zemljakom Benoom Perom. To je trebao da bude vrhunski meč, ali nije iz razloga što je Per imao velikih problema sa leđima. Po njegovim rečima tokom cele nedelje je bio pod antibioticima koji su donekle pomogli, ali činjenica je da Per nije mogao da prikaže svoj maksimum. U polufinalnom meču protiv Conge, Pui je bio sve samo ne bolji igrač. U prvom setu Conga ga je „pregazio“ sa 6:1, a drugi set je bio izjednačen. Ipak, pri rezultatu 5:5 Conga je bio primoran da preda meč i tako se Pui ni kriv ni dužan našao u finalu.

Poenta cele priče jeste da Pui još uvek nije imao pravi test, a meč protiv Gaskea će sigurno biti. Bez obzira što u međusobnim duelima vodi sa 3:1 on ovde ne može biti favorit kao što nije. Daleko je od dobre forme, a Gaske s obzirom na svoju igru i istorijom rezultata ovde jednostavno mora biti favorit.

Predlog: Pobeda Gaskea 1,60

ATP Sofija:

Kao što smo govorili u najavi za turnir u Sofiji, ovo takmičenje je apsolutno izjednačeno, a titulu može da osvoji bilo koji igrač u žrebu. U finalu će na kraju igrati Mirza Bašić i Mariuš Ćopil i priznaće te da ovo finale niko nije očekivao.
Bez obzira na postavljene kvote teško je odrediti ko je ovde favorit. Ipak, s obzirom kako Bašić igra, i koga je sve pobedio na putu do finala mala prednost bi morala da ide njemu.

No, mi nismo ni planirali da igramo pobednika meča već smo se opredelili na gemove. Očekujemo da obojica u meč uđu nešto opreznije, jer ulog je veliki, i ako ćemo realno ko zna kada će se sledeći put ukazati prilika nekom od ove dvojice da se bori za ATP titulu. Igraće obojica na siguricu, čuvati svoj servis pa šta bude.
Margina na over gemove za ceo meč je previsoka po našem mišljenju i zato smo se odlučili sa over gemove prvi set.
Kao što smo rekli, oprezna igra, čuvanje svog servisa to je plan. Obojica su tokom turnira servirali jako dobro i mislimo da ovde ne bi trebalo da bude problema.

Predlog: prvi set over 9,5 gemova 1,55

S obzirom da kvote na oba finala nisu vredne singla preporučujemo da spojite oba predloga u dubl.
Ukupna kvota je 2,48 i ovo je kvota vredna jednog dubl tiketa.

Napominjemo ovo je samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje