subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najbolji igrač Velsa propušta kvalifikacije

Kapiten Velsa – Gareth Bale narednog jeseca propustiće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo protiv Češke i Estonije, a nejasno je koliko će se oporavljati od povrede, rekao je menadžer reprezentacije Robert Paige.

Bejl, koji je započeo poslednju godinu ugovora sa Realom, a prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Totenhemu, povređen je tokom treninga sa timom iz prestonice Španije. Početna očekivanja su bila da se vrati u oktobru, ali tačan datum se ne može utvrditi. Tako 32-godišnji lider nije uvršten u grupu od 28 velških igrača koji će se pojaviti na kvalifikacionoj rundi 8. i 11. oktobra. Paige se nada da će vođa tima biti na liniji za odlučujuće mečeve u novembru.

Bale ima 99 utakmica sa nacionalnom dresom i preći će na trocifrenu statistiku u novembru, kada se Zmajevi sastaju sa Belgijom i Belorusijom.

Generalno, ova povreda je mogla da potraje do novembra. Ali zahvaljujući započetom tretmanu, stvari se poboljšavaju i smanjićemo štetu. Tako da će biti u redu za novembar“, dodao je Paige.

Vels je na 3. mestu u Grupa E u kampanji sa 7 bodova, kao i Češka, koja je, međutim, zabeležila jednu utakmicu više. Belgijanci vode na tabeli sa 16 bodova iz 6 utakmica.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje