subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najbolji strelac šampionata Gruzije,novo pojačanje Esbjerga

Danas je realizovan transfer Budu Zivzivadzea, fudbalera šampiona Gruzije, Samtredije u redove danskog prvoligaša Esbjerga, a ugovor je potpisan do 30.06.2019.godine


Budu Zivzivadze je igrač rođen u Gruziji i igra na poziciji napadača, u prošloje sezoni nastupajući za šampionski tim Samtredie postigao je 11 golova i tako sezonu završio kao najbolji strelac prvog dela gruzijskog šampionata. Interesantno je i to da je sve golove postigao iz igre( ni jedan iz penala ili slobodnog udarca).Pored 11 pogodaka, zabeležio je i tri asistencije. Prošle sezone 2015/16 Zivzivadze je postigao 16 golova i imao 5 asistencija.

Za reprezentaciju Gruzije debitovao je 23.01.2017-te protiv Uzbekistana, posle čega je odigrao i jedno poluvreme u porazu od selekcije Jordana.

Pored ovog igarača,tim Esbjerga doveo je na pozajmicu do kraja sezone, internacionalaca iz Gane, Emanuel Esigbu Otija, koji dolazi iz portugalske Brage.Reč je o 20-godišnjem levokrilnom napadaču, koji je nastupao za B tim Brage i na 24 meča postigao 4 gola.

Oti u dresu Brage

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje